amazon webshop cadeaukaart

Combi: vlieg in een Cessna en rijd in een Ferrari Cadeaubon

Koop nu een Combi: vlieg in een Cessna en rijd in een Ferrari cadeaubon bij Belevenissen.nl voor €99.00.

Voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens deze superbelevenis! Eerst kruip je achter het stuur van een van de meest geliefde sportwagen: de Ferrari! Vervolgens mag je zelf voor even piloot zijn en een vliegtuigje besturen. En dat op één dag. Hier vertel jij jaren later nog de mooiste verhalen over!. Combi: vlieg in een Cessna en rijd in een Ferrari

Een belevenisbon van Belevenissen wordt altijd goed ontvangen! Van verjaardagscadeau tot huwelijkscadeau een cadeaukaart is altijd geslaagd. Bestel deze cadeaubon via onderstaande link voor slechts €99.00! Is de Combi: vlieg in een Cessna en rijd in een Ferrari niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 1000 belevenisbonnen te koop via onze website. Bij ons vindt je altijd het juiste cadeau!

Combi: vlieg in een Cessna en rijd in een Ferrari belevenissen.nl

Voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens deze superbelevenis! Eerst kruip je achter het stuur van een van de meest geliefde sportwagen: de Ferrari! Vervolgens mag je zelf voor even piloot zijn en een vliegtuigje besturen. En dat op één dag. Hier vertel jij jaren later nog de mooiste verhalen over!