Chocoladefondue in het donker bij Ctaste in Amsterdam – Cadeaubon

Chocoladefondue in het donker bij Ctaste in Amsterdam met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Wie houdt er niet van bonbons? Die moet maar snel doorbladeren. Mooi, dan zijn we nu met chocolade liefhebbers onder elkaar. Welke heb je het liefst? Puur, melk, wit? En dat is nog maar de buitenkant. Want hoe belangrijk de buitenkant ook is -zeker bij handgemaakte bonbons- het gaat tenslotte toch om de structuur en de smaak. De een houdt van een ‘interieur’ dat zacht en romig is. De ander heeft liever een stevige bonbon met een krachtig pure smaak. Maar wat je voorkeur ook is, ze smelten op de tong.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Groene Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Chocoladefondue in het donker bij Ctaste in Amsterdam

Wie houdt er niet van bonbons? Die moet maar snel doorbladeren. Mooi, dan zijn we nu met chocolade liefhebbers onder elkaar. Welke heb je het liefst? Puur, melk, wit? En dat is nog maar de buitenkant. Want hoe belangrijk de buitenkant ook is -zeker bij handgemaakte bonbons- het gaat tenslotte toch om de structuur en de smaak. De een houdt van een 'interieur' dat zacht en romig is. De ander heeft liever een stevige bonbon met een krachtig pure smaak. Maar wat je voorkeur ook is, ze smelten op de tong.