Xenos Cadeaubon

xenos cadeaubonWie het moeilijk vindt om een geschikt cadeau in het grote aanbod van Xenos te vinden, kan ook een Xenos cadeaubon aanschaffen en deze bon cadeau geven. Bij het aanschaffen van een cadeaukaart van Xenos, heb je de keuzes uit verschillende soorten cadeaukaarten met verschillende waardes. De waardes waar je uit kunt kiezen bij het kopen van een cadeaubon van Xenos, zijn de waardes 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro, 15 euro, 17,50 euro, 20 euro, 25 euro, 30 euro, 40 euro, 50 euro, 75 euro en 100 euro.

Je kunt de cadeaubonnen van Xenos aanschaffen in de fysieke winkels van het bedrijf en in de online shop van Xenos. Koop je de cadeaubon in de online shop, dan moet je nog wel 0,99 euro verzendkosten voor jouw cadeaukaart betalen. Koop je jouw cadeaubon in de winkel, dan hoef je deze verzendkosten niet te betalen en ben je dus iets goedkoper uit. Bij het bestellen van een cadeaubon van Xenos, krijg je altijd een gratis cadeauverpakking om de kaart leuk in te pakken.

xenos cadeaukaart online bestellen

Over Xenos

Xenos is een winkelketen die in de jaren 70 werd opgericht onder de kruideniersformule van P. De Gruyter & zn. In de jaren 80 werd het bedrijf overgenomen door Blokker en sindsdien is het aanbod van Xenos flink gegroeid. Van huishoudelijke artikelen tot eten en drinken en meubelstukken: je kunt het allemaal bij Xenos kopen. En omdat Xenos producten importeert uit alle windstreken, heeft het bedrijf altijd een veelzijdig aanbod dat voor iedereen aantrekkelijk is.

Xenos biedt verschillende betaalmogelijkheden aan in de winkels en in de webwinkel van het bedrijf en één van deze betaalmogelijkheden betreft de eigen Xenos cadeaukaart. Heb je een cadeaukaart van Xenos gekregen of wil je een cadeaukaart voor iemand anders kopen en wil je meer weten over deze cadeaubon? Lees dan meer over de kadokaart van Xenos op deze pagina.

Het aanbod van Xenos

Voor we meer vertellen over de cadeaubon van Xenos, is het belangrijk om duidelijk te maken aan wat voor producten je de kadokaart van Xenos uit kunt geven. Het aanbod van Xenos is zo groot en veelzijdig, dat de producten van het bedrijf onderverdeeld zijn in verschillende productcategorieën De productcategorieën die je in de winkels en de webwinkel van het bedrijf tegenkomt, zijn de volgende:
Wonen en sfeer.
Tafelen.
Koken en bakken
Huishouden.
Hobby en vrije tijd.
Badkamer.
Feest.
Eten en drinken.

Van meubelstukken tot woonaccessoires, pannen en lekkere hapjes: Xenos heeft het allemaal.

xenos cadeaubon online bestellen

Het inleveren van cadeaubonnen bij Xenos

Wie een cadeaubon van Xenos heeft gekregen, kan deze cadeaubon in een winkel in Nederland, in een winkel in Duitsland en in de online shop uitgeven. Het besteden van het volledige bedrag op de kaart is altijd mogelijk, maar het is ook mogelijk om het bedrag in delen uit te geven. Heb je een cadeaukaart met een waarde van 40 euro en koop je iets van 20 euro, dan krijg je jouw kadokaart met 20 euro gewoon terug. Je kunt het saldo van jouw cadeaukaart in de winkel controleren, maar het is ook mogelijk om dit online te doen met de zogeheten saldochecker van Xenos. Tot slot zijn de cadeaukaarten van Xenos onbeperkt geldig, dus je hoeft jouw kaart niet binnen een bepaalde tijd uit te geven.