WE Cadeaubon

we cadeaubon kopenEen cadeaubon van WE Fashion wordt ook wel de WE giftcard genoemd. De WE giftcard is te koop in alle WE winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg, maar je kunt de cadeaukaart niet online aanschaffen. Koop je een cadeaukaart van WE voor de echte modeliefhebber, dan kun je zelf kiezen welk saldo er op de cadeaukaart moet staan. Hierbij heb je de keuze tussen alle bedragen tussen de 5 euro (minimale besteding) en de 150 euro (maximale besteding). Wil je meer saldo op de cadeaukaart zetten dan het maximale bedrag van 150 euro, dan is het ook mogelijk om meerdere cadeaukaarten aan te schaffen en de totale waarde op deze manier te verhogen.

we cadeaubon

Over WE Giftcard

WE of WE Fashion is een modemerk dat dameskleding, herenkleding en kinderkleding verkoopt. Het bedrijf is actief in verschillende landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg en heeft bovendien een online shop. De kleding van WE is van goede kwaliteit, maar wordt niet voor hoge prijzen aangeboden. Hierdoor is het bedrijf toegankelijk voor iedereen die er trendy bij wil lopen en is de winkelketen in een korte tijd flink gegroeid. WE verkoopt geen specifieke merken, maar heeft alleen kleding en accessoires van het eigen merk in de winkels en in de webwinkel.

Heb je een cadeaukaart van WE gekregen en ben je benieuwd wat je met deze cadeaubon kunt? Lees dan meer over de cadeaubon van WE op deze pagina. Wil je een WE cadeaubon geven voor een echte modeliefhebber, dan lees je op deze pagina wat je precies cadeau geeft als je een kadokaart van WE geeft.

Het aanbod van WE

WE heeft een groot aanbod met kleding en modeaccessoires voor dames, heren en kinderen. Enkele producten die je bij WE kunt kopen, zijn de volgende:

 • Jeans voor dames, heren en kinderen.
 • Jurken en rokken voor dames en meisjes.
 • Truien en vesten voor dames, heren en kinderen.
 • Jassen voor dames, heren en kinderen.
 • Blazers en gilets voor dames, heren en kinderen.
 • Blouses en tunieken voor dames en meisjes.
 • Tops en t-shirts voor dames, heren en kinderen.
 • Basics voor dames, heren en kinderen.
 • Broeken en shorts voor dames, heren en kinderen.
 • Accessoires voor dames, heren en kinderen.
 • Ondergoed voor dames, heren en kinderen.
 • Panty’s voor dames.

En omdat WE ook een groot aanbod sale-artikelen met een gereduceerde prijs heeft, kun je ook voor een lagere prijs bij de modeketen winkelen.

we cadeaubon

Het inleveren van cadeaubonnen bij WE

Heb je een cadeaubon van WE gekregen, dan kun je deze bon in alle WE winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg inleveren bij het doen van een aankoop. Wil je online winkelen in de online shop van WE, dan is het tevens mogelijk om met de kadokaart van WE te betalen. Je kunt de kadokaart van WE niet aanschaffen in de webwinkel van het bedrijf, maar het online inleveren van de cadeaukaart is wel mogelijk.

Bij het besteden van de WE cadeaubon, kun je zelf kiezen of je de waarde van de bon in één keer of in delen wil besteden. Het aankoopbedrag van het product dat je met de bon betaalt, wordt na de aankoop afgeschreven. Het resterende saldo van de kaart, blijft op de kaart staan. De WE cadeaubon heeft een onbeperkte geldigheidsduur, dus je hoeft het saldo op de kaart niet voor een bepaalde tijd op te maken. Is het saldo van de kaart niet voldoende om het volledige aankoopbedrag te betalen, dan kun je het resterende bedrag met een ander betaalmiddel voldoen.