VVV Cadeaubon

vvv bon kopenDe VVV bon is 1 van de populairste cadeaubonnen van Nederland. De afkorting ‘VVV’ staat voor ‘Vereniging voor Vreemdelingenverkeer’ en verwijst een organisatie waarin plaatselijke recreatiebedrijven samenwerken om het toerisme naar de betreffende locatie in Nederland te bevorderen. De organisatie is onder andere verantwoordelijk voor het geven van informatie aan toeristen over een specifieke stad of streek, maar de organisatie kan ook bemiddelen bij het reserveren van overnachtingen en activiteiten in ons land. En omdat het toerisme van een stad of streek niet alleen afhankelijk is van buitenlandse toeristen, probeert de VVV ook de toeristen in eigen land te overtuigen naar een specifieke stad of streek te gaan.

vvv cadeaubon online bestellen

Over de VVV

Om het toerisme te bevorderen, heeft VVV verschillende cadeaubonnen ontwikkeld. Welke cadeaubonnen dit zijn en hoe je de cadeaubonnen van de VVV kunt inleveren, lees je op deze pagina. Heb je een cadeaubon van VVV gekregen of wil je er eentje weggeven, dan lees je op deze pagina alles wat je moet weten over de cadeaukaarten van de Vereniging voor Vreemdelingenverkeer of VVV.

Cadeaubonnen van de VVV

De VVV heeft vier verschillende cadeaubonnen ontwikkeld. Om je een duidelijk beeld te geven van de vier cadeaubonnen van het bedrijf, worden de bonnen in onderstaande alinea’s beschreven.

De VVV Giftcard

De VVV Giftcard is de nieuwste kadokaart van de VVV. Wat deze cadeaukaart anders maakt dan de standaard VVV Cadeaubon, is het feit dat je deze kadokaart online uit kunt geven. Vind je het leuk om online te winkelen, dan kun je de VVV Giftcard aanschaffen om een leuk cadeau uit te zoeken bij maar liefst 100 verschillende webwinkels. De VVV Giftcard is altijd tot vijf jaar na aankoop geldig en op te waarderen vanaf een waarde van minimaal 5 euro.

De VVV bon

De VVV Cadeaubon is een cadeaubon die tot enkele jaren geleden ook wel werd aangeduid met de naam ‘VVV Irischeque’. Het betreft een cadeaubon die je bij verschillende soorten winkelketens, warenhuizen, boetiekjes en boekhandels uit kunt geven om een leuk cadeau voor jezelf te kopen, maar je kunt ook andere dingen met de VVV Cadeaubon doen. Wat veel mensen niet weten, is dat deze cadeaubon bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om een dagje uit te gaan. Van grote attractieparken tot beautycenters en reisorganisaties: ze accepteren allemaal de populaire cadeaubon van de VVV.

Bij het aanschaffen van een VVV Cadeaubon kun je een cadeaubon aanschaffen met een waarde van 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro en 50 euro. Je kunt de cadeaubonnen aanschaffen in een VVV vestiging, maar je kunt dit ook eenvoudig online doen op de website van de VVV. De VVV Cadeaubon is onbeperkt geldig.

De VVV Dinercheque

De VVV Dinercheque wordt ook wel de Dinerbon van VVV of de Nationale Dinercheque genoemd en betreft een cadeaubon voor een heerlijk avondje uit. De bon is in te leveren bij 2250 restaurants in ons land en kan opgewaardeerd worden met een waarde van minimaal 10 euro. Of je nu een lekkere lunch of een chique diner cadeau wil doen: de VVV Dinercheque is altijd een geschikte kadokaart voor een avondje uit.

vvv bon kopen

De VVV Lekkerweg cadeaubon

Tot slot is er nog de VVV Lekkerweg cadeaubon. Koop je deze cadeaubon, dan krijgt de ontvanger een leuk overnachtingscadeau plus een belevenis. De bon kan ingeleverd worden bij 2500 verschillende accommodaties en wordt gecombineerd met exclusieve kortingen bij winkels en restaurants in de directe omgeving van de accommodatie. Heb je de VVV Lekkerweg cadeaubon gekocht, dan is de bon tot vijf jaar na aankoop geldig.

VVV Bonnen besteden

Waar je jouw cadeaubon van de VVV kunt inleveren, is afhankelijk van de kadokaart die je hebt gekregen. De VVV Cadeaubon kun je bijvoorbeeld bij 24.000 winkels inleveren, terwijl de VVV Giftcard door 100 webwinkels geaccepteerd wordt. Om te achterhalen waar je jouw kadokaart kunt inleveren, kun je op de website van de VVV zoeken waar je jouw bon kunt inleveren.