V&D Cadeaubon

v&d cadeaubon faillietV&D is een warenhuisketen waar je terecht kunt voor het aanschaffen van kleding, verzorgingsproducten, meubelstukken en woonaccessoires. Daarnaast heeft V&D een dochteronderneming waar je voedingsmiddelen en dranken kunt kopen, namelijk La Place. Deze dochteronderneming heeft vaak een winkel in de V&D vestiging, maar heeft ook restaurants over het gehele land verspreid waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. V&D is op 31-12-2015 failliet verklaard. De webshop van V&D is gesloten. Wij raden je aan een cadeaubon te kopen bij CoolBlue, HEMA of Rituals.

cadeaubon online bestellen

Cadeaubon V&D

Eén van de betaalmogelijkheden die V&D aanbiedt in de winkels van het warenhuis en in de webwinkel van V&D, is de betaalmogelijkheid met de V&D cadeaubon. Heb jij een cadeaubon van V&D gekregen en wil je weten waar je deze cadeaubon aan kunt besteden en hoe je de bon inlevert? Lees dan meer over de cadeaubon van V&D op deze pagina. Wil je een kadokaart van V&D kopen, dan lees je op deze pagina hoe je dit doet en welke waarde je jouw kadokaart van V&D kunt geven.

Het aanbod van V&D

V&D heeft een groot aanbod met verschillende soorten producten. Heb je een cadeaubon van dit bedrijf, dan kun je jouw cadeaubon gebruiken om een product naar keuze (deels) te betalen. Enkele producten die je bij het warenhuis kunt kopen, zijn de volgende:

  • Verzorgingsproducten.
  • Modeaccessoires.
  • Kleding voor dames, heren en kinderen.
  • Voedingsmiddelen en dranken.
  • Meubelstukken.
  • Woonaccessoires.

Omdat V&D een groot aanbod van verschillende producten heeft in de fysieke winkels en in de webwinkel van het bedrijf, is er altijd wel een product in het aanbod te vinden dat bij jou past en dat je kunt aanschaffen met de V&D cadeaubon.

Cadeaubonnen van VD

De cadeaubonnen van V&D kunnen aangeschaft worden in de fysieke winkels van het bedrijf, maar de bonnen zijn ook online te koop. Bij het aanschaffen van een cadeaubon van V&D, kun je zelf kiezen welke waarde jouw cadeaubon moet krijgen. De maximale waarde die je op de bon kunt zetten is een waarde van 150 euro, maar je kunt ook meerdere bonnen aanschaffen om deze maximale waarde te overschrijden.

Door de recente ontwikkelingen bij V&D in het kader van het faillissement van dit bedrijf, is het op dit moment niet mogelijk om cadeaubonnen van V&D te kopen. Je kunt de cadeaubonnen niet meer in de winkel kopen en de webwinkel van V&D is helemaal gesloten. Kom je op een website terecht waar je de bonnen nog wel kunt kopen, dan wordt aangeraden om dit niet te doen. Wij raden je aan een cadeaubon te kopen bij de Bijenkorf, Bol.com of Media Markt.

cadeaubon online bestellen

Het inleveren van cadeaubonnen bij V&D

Tot voor kort was het nog mogelijk om V&D cadeaubonnen in te wisselen in de fysieke winkels van het bedrijf en in de webwinkel van V&D, maar op dit moment is het niet meer mogelijk om cadeaubonnen in te wisselen bij V&D. Dit heeft te maken met het faillissement van V&D en het feit dat de warenhuisketen op dit moment geen cadeaubonnen kan innen, wil het bedrijf nog voldoende financiële middelen behouden om een doorstart te kunnen maken. Maakt het bedrijf inderdaad een doorstart, dan is het wellicht wel weer mogelijk om cadeaubonnen in te leveren. In de loop van 2016 zullen de ontwikkelingen met betrekking tot de V&D kadokaart bekend worden gemaakt door de woordvoerder van het bedrijf.