The Sting Cadeaubon

sting giftcardBen je op zoek naar het perfecte cadeau, maar vind je het lastig om een geschikt cadeau in het grote aanbod van Sting te vinden? Dan kun je ook een Sting cadeaukaart geven. Met een Sting cadeaukaart kun je alle producten in de fysieke winkels en in de webwinkel van Sting aanschaffen, afhankelijk van de waarde die je de cadeaukaart geeft.

Bij het aanschaffen van de cadeaukaart, kun je kiezen voor een cadeaukaart van 10 euro, 20 euro of 50 euro. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere cadeaukaarten aan te schaffen, zodat je de totale waarde van de cadeaubonnen kunt verhogen. Je kunt de cadeaukaart zowel aanschaffen in de fysieke verkooppunten van de winkelketen als in de webwinkel van Sting. Heb je de cadeaukaart van Sting besteld in de webwinkel, dan krijg je net zoals in de fysieke winkels een feestelijke cadeauverpakking voor de kadokaart.

sting cadeaubon

Over Sting

The Sting is een winkelketen met verschillende verkooppunten in Nederland, België en Duitsland en een online shop. De winkelketen verkoopt kleding voor dames en heren en biedt een volledig aanbod met kledingstukken als broeken, shirts, truien en ondergoed. Vind je het belangrijk om kledingstukken van hoge kwaliteit te kopen, maar wil je niet te veel uitgeven aan jouw nieuwe garderobe? Dan ben je bij Sting aan het juiste adres, want deze winkelketen verkoopt kwalitatief hoogwaardige kleding voor aantrekkelijke prijzen. Naast diverse eigen merken, vind je in het aanbod van Sting ook enkele andere populaire merken.

Sting biedt verschillende betaalmogelijkheden aan in de winkels en de webwinkel van het bedrijf en één van deze betaalmogelijkheden betreft de cadeaukaart van Sting. De cadeaukaart van Sting wordt door het bedrijf zelf ook wel de Sting Gift Card genoemd en betreft een cadeaubon die je zowel in de winkels als in de webwinkel van Sting kunt uitgeven. Heb je een cadeaukaart van Sting gekregen of wil je een cadeaukaart van deze winkel kopen? Lees dan op deze pagina meer over de kadokaart van Sting en je weet precies waar je aan toe bent.

Het aanbod van Sting

Met de cadeaubon van Sting kun je alle producten in het aanbod van deze winkelketen kopen. In het aanbod van Sting, zowel in de winkels als online, vind je onder andere de volgende kledingstukken:

 • Broeken en jeans.
 • T-shirts en polo’s.
 • Overhemden.
 • Truien en vesten.
 • Sweaters en hoodies.
 • Blazers.
 • Jassen.
 • Accessoires.
 • Beachwear.
 • Underwear.
 • Schoenen.

Deze productcategorieën zijn zowel van toepassing voor heren als voor dames.

sting cadeaubon

Het inleveren van cadeaubonnen bij Sting

Heb je een cadeaubon van Sting gekregen, dan kun je deze bon zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel van Sting uitgeven. Bij het besteden van de bon in de fysieke winkels, geef je de bon aan de kassa bij het afrekenen. Heb je niet voldoende saldo op de cadeaubon staan om het totaalbedrag te vergoeden, dan kun je het overgebleven te betalen bedrag voldoen met een ander betaalmiddel. Houd je nog saldo op de kadokaart over, dan kun je deze cadeaukaart later nog een keer gebruiken om een aankoop te doen. Het inleveren van de cadeaubon in de webwinkel is erg eenvoudig, want hiervoor hoef je enkel het juiste betaalmiddel te selecteren. Net zoals in de winkels van Sting geldt dat je jouw cadeaukaart in de webwinkel meerdere keren kunt gebruiken, indien het saldo van de kaart dit toelaat.