Rituals Cadeaubon

rituals cadeaubonVind je het lastig om het perfecte cadeau in het grote aanbod van Rituals te vinden, dan is het ook mogelijk om een Rituals cadeaukaart aan te schaffen. Op dit moment kun je de cadeaukaarten van Rituals alleen nog aanschaffen in de fysieke verkooppunten van het bedrijf of via externe verkopers zoals Pluimen.In de toekomst wordt het aanschaffen van een cadeaubon via de website hoogstwaarschijnlijk wel een mogelijkheid. Bij het aanschaffen van een cadeaukaart, kun je zelf kiezen welk saldo jouw kaart moet krijgen. Wel moet je minimaal 10 euro op de kaart zetten. Een maximaal bedrag voor de cadeaukaart van Rituals is er niet.

Zoals gezegd is via de website van Rituals geen cadeaubon aan te schaffen. Gelukkig kan het wel via de onderstaande partner van Rituals:

rituals cadeaubon via pluimen 

Over Rituals

Rituals is een winkel die naar eigen zeggen ‘verwenmomenten’ verkoopt. Het doel van de oprichter van de winkelketen, Raymond Cloosterman, is het bijzonder maken van de dingen die je dagelijks doet door hier verwenmomenten van te maken. Koop je bijvoorbeeld een doucheproduct van Rituals, dan maak je jouw dagelijkse routine onder de douche extra bijzonder door hier een verwenmoment van te maken met het juiste verzorgingsproduct.

Rituals heeft fysieke verkooppunten door heel Nederland en in verschillende vestigingen van V&D en de Bijenkorf, maar je kunt de producten van het bedrijf ook in de online shop van Rituals aanschaffen. Bij het kopen van Rituals producten in de winkels of de webwinkel van het bedrijf, kun je jouw betaling met diverse betaalmogelijkheden voldoen. Eén van deze betaalmogelijkheden betreft de cadeaubon van Rituals en over deze betaalmogelijkheid lees je meer op deze pagina.

Cadeaus van Rituals

Voor we meer vertellen over de cadeaubonnen van Rituals, is het belangrijk om je een duidelijk beeld te geven van het aanbod van deze winkel. Heb je een duidelijk beeld van het aanbod van Rituals, dan weet je namelijk precies wat je met een cadeaukaart van Rituals kunt kopen.

Het aanbod van Rituals kan het beste onderverdeeld worden in de volgende productcategorieën:

  • Body: in deze productcategorie vind je verzorgingsproducten voor het lichaam, zoals bodycrèmes, scrubs en doucheproducten.
  • In home: in deze productcategorie vind je producten voor in huis, zoals geurkaarsen en geurstokjes.
  • Giftsets: in deze productcategorie vind je verschillende soorten giftsets of cadeauverpakkingen, zowel voor hem als voor haar.
  • Gezicht: in deze productcategorie vind je verschillende soorten gezichtsverzorgingsartikelen, zoals dagcrèmes, nachtcrèmes en reinigingsproducten.
  • Kleding: in deze productcategorie vind je kledingstukken als yoga-outfits, warme vesten en zachte shirts.
  • Mannen: in deze productcategorie vind je verschillende soorten verzorgingsproducten voor mannen.
  • Make-up: in deze productcategorie vind je verschillende soorten make-up producten.
  • Parfum: in deze productcategorie vind je verschillende soorten parfums, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Zoals je ziet, heeft Rituals een groot aanbod met verschillende soorten producten. Heb je een cadeaukaart van de winkel, dan kun je de producten in het aanbod van Rituals met deze kadokaart aanschaffen.

Het besteden van cadeaukaarten bij Rituals

De cadeaukaarten van Rituals zijn zowel in de verkooppunten van het bedrijf als in de online winkel van het bedrijf te verzilveren. Daar komt nog bij dat je de kadokaart van Rituals zelfs in een ander land uit kan geven, als dit land maar dezelfde valuta heeft als het land van uitgifte.

Het controleren van het saldo op de cadeaukaart kan op twee manieren. Zo kun je een bestelling plaatsen in de webwinkel en bij het bestellen van een product op ‘controleer gift card saldo’ klikken, maar is het ook mogelijk om het saldo van de gift card te controleren met behulp van de Rituals mobiele applicatie.

rituals cadeaubon via pluimen

Een geweldig Cadeau voor een dagelijks totaal ontspannen moment!  De basis van de Rituals collecties is te vinden in de gebruiken van Oosterse tradities. Deze eeuwenoude kennis, in combinatie met geselecteerde ingrediënten, brengt Rituals samen met innovatieve technologieën. Zo creëer je de authentieke Hammam bij je thuis, breng je Yin en Yang meer in balans met de Tao lijn en ervaar je de kracht van Ayurvedische wijsheid in je thee, je bodyscrub of aromatische olie.