Prenatal Cadeaubon

Prénatal bon kopenWie een cadeaubon van Prenatal aan wil schaffen, kan deze kaart kopen in de winkels van de winkelketen, maar ook in PostNL postkantoren, Primera, Albert Heijn, Plus, C1000, Jumbo Tabaronde, Vivant, Techador, MultiShop, Tabak & Gifts en Texaco. Wil je de kaart online bestellen, dan is dit ook mogelijk. De kaart wordt niet verkocht op de website van Prenatal zelf, maar wel op de website van derde partijen zoals Bol.com. Bij het aanschaffen van een cadeaubon van Prenatal, kun je ieder gewenst bedrag op de kaart zetten. Je hebt niet te maken met een minimaal bedrag of een maximaal bedrag op de kaart, dus je kiest de waarde van de kaart helemaal zelf.

prenatal cadeaubon online bestellen

Over Prénatal cadeaukaarten

Prénatal is een Nederlandse winkelketen waar je terecht kunt voor verschillende soorten babyproducten. Of je nu een pasgeboren baby hebt, nog zwanger bent of een peuter in het gezin hebt: je kunt bij Prenatal terecht om alle nodige babyspullen voor jouw kind aan te schaffen. En omdat de winkel ook kledingstukken en accessoires voor (zwangere) moeders verkoopt, kun je ook als moeder slagen bij deze populaire winkelketen.

Voor vrouwen die zwanger zijn, vrouwen die net bevallen zijn of vrouwen die altijd op zoek zijn naar nieuwe kleding, nieuwe accessoires en nieuw speelgoed voor hun kinderen, is de Prenatal cadeaubon ontwikkeld. Meer over deze cadeaubon, lees je op deze pagina.

Het aanbod van Prenatal

Met de cadeaubon van Prenatal kun je alle producten in het aanbod van de winkelketen bekostigen. Omdat het aanbod van Prenatal zo groot is, zijn de producten in het assortiment onderverdeeld in diverse productcategorieën. De productcategorieën die de winkelketen gebruikt in de fysieke winkels en de webwinkel van het bedrijf, zijn de volgende:

 • Kinderwagen en buggy.
 • Autostoel.
 • Slapen.
 • Thuis.
 • Verzorging.
 • Eten en drinken.
 • Speelgoed en cadeau.
 • Newborn.
 • Meisjes.
 • Jongens.
 • Positiemode en accessoires.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kinderwagen of juist een mooi kledingstuk voor jezelf als zwangere moeder wil kopen: je bent bij Prenatal aan het juiste adres.

prenatal cadeaubon kopen

Het inleveren van cadeaubonnen bij Prenatal

De Prenatal kadokaart kan op dit moment alleen nog besteed worden in de fysieke winkels van de winkelketen. Enkele van de fysieke winkels van de winkelketen vind je in V&D, maar in deze vestigingen kun je jouw kadokaart van Prenatal niet besteden. Wil je jouw bon online uitgeven, dan is dit ook (nog) niet mogelijk. Naar verwachting zal dit in de nabije toekomst wel mogelijk zijn, maar nu kun je jouw kaart enkel nog besteden in officiële vestigingen van de winkelketen. De kaart is onbeperkt geldig en altijd in delen te besteden, maar je kunt de kaart niet inwisselen voor contant geld. Je kunt het saldo van de kaart opvragen door naar een medewerker in de winkel te gaan, maar het online controleren van het saldo op de cadeaubon is tevens mogelijk.

Is er een klein wonder geboren of nog onderweg? De Prenatal Cadeaukaart is een leuk kraamcadeau, ongeacht of de baby een jongetje of een meisje is. Met de Prenatal Cadeaukaart geef je een praktisch kraamcadeau waarmee de kersverse ouders zelf kunnen kiezen welke baby-artikelen ze kopen. De keuze is eindeloos, dus er zit altijd wel een geschikt artikel tussen. De waarde van het kraamcadeau bepaal jij. Een leuk idee is om bijvoorbeeld de geboortedatum (dag en maand) van het pasgeboren kindje als bedrag op de cadeaukaart te zetten. Mocht het tegoed niet in een keer worden uitgegeven, dan kan de ontvanger van de Prenatal Cadeaukaart het resterende bedrag op een later moment alsnog uitgeven.