Praxis Cadeaubon

cadeaukaart praxisPraxis is in 1978 opgericht en is op dit moment één van de grootste bouwmarkten van Nederland. Het bedrijf heeft 145 vestigingen die over het gehele land verspreid zijn, heeft een populaire webwinkel om online te shoppen en heeft op dit moment 3600 medewerkers in dienst. Het bedrijf is voornamelijk groot geworden door het grote aanbod van de bouwmarkt, waar je op dit moment maar liefst 80.000 verschillende producten in tegenkomt. Wat je ook zoekt op het gebied van klussen, verbouwen en wonen: de kans is groot dat je het in het aanbod van Praxis tegenkomt.

praxis cadeaubon online bestellen

Praxis Cadeaubon

Heb je een Praxis cadeaubon gekregen en ben je benieuwd wat je met deze cadeaubon kunt doen? Lees dan meer over deze kadokaart op deze pagina. Heb je zelf een kadokaart van Praxis gekocht en ben je benieuwd wat je precies cadeau geeft als je deze kadokaart weggeeft, dan is het bovendien interessant om de informatie op deze pagina door te lezen en zo een duidelijker beeld te krijgen van de cadeaubon van Praxis.

Het aanbod van Praxis

Met de cadeaubon van Praxis kun je alle producten in het aanbod van het bedrijf (deels) bekostigen. Omdat het bedrijf een ontzettend groot aanbod van 80.000 verschillende producten heeft, zijn de producten van Praxis onderverdeeld in verschillende categorieën. De categorieën die je in het aanbod van de bouwmarkt vindt, zijn de volgende:

  • Verf, laminaat en decoratie.
  • Gereedschap en installatiemateriaal.
  • Tuin en buitenleven.
  • Badkamer, keuken en wonen.

Of je nu op zoek bent naar bouwmaterialen voor een nieuw project, een wand wil verven of accessoires voor in huis zoekt: je kunt alles bekostigen met de cadeaubon van Praxis.

Cadeaubonnen van Praxis

Je kunt de cadeaubon van Praxis aanschaffen in één van de 145 Praxis bouwmarkten in het land. Het online aanschaffen van de cadeaubon, is op dit moment nog niet mogelijk. Of dit in de toekomst wel het geval zal zijn, is nog niet duidelijk. Bij het aanschaffen van een cadeaubon van Praxis, kun je zelf kiezen welke waarde deze cadeaukaart moet krijgen. Je moet minimaal 10 euro op de kaart zetten en hebt te maken met een maximumbedrag van 250 euro, maar verder kun je de waarde van de kadokaart helemaal zelf bepalen.

praxis cadeaubon kopen

Het inleveren van cadeaubonnen bij Praxis

De cadeaubonnen van Praxis zijn op dit moment alleen in te wisselen in de vestigingen van het bedrijf. Wil je de bon online besteden, dan is dat op dit moment nog niet mogelijk. Of dit in de toekomst wel mogelijk zal zijn, is nog niet bekend. Je hoeft het bedrag op de kadokaart niet in één keer te besteden, want je kunt de waarde ook in delen inwisselen. In dit geval kun je de bon meerdere keren gebruiken, zodat je meerdere keren leuke producten met jouw cadeaubon kunt aanschaffen. Wil je de waarde van jouw kadokaart weten, dan kun je deze waarde laten achterhalen door een medewerker van een Praxis vestiging. Het online achterhalen van het bedrag op de kaart, is (nog) niet mogelijk.