Media Markt Cadeaubon

cadeaukaart media marktMedia Markt biedt verschillende soorten cadeaubonnen aan. Je kunt de cadeaubonnen in de fysieke winkels van Media Markt kopen, maar het is ook mogelijk om jouw favoriete cadeaubon van het elektronicaconcern online aan te schaffen. Bij het aanschaffen van een cadeaubon van Media Markt, kun je uit de volgende cadeaubonnen kiezen:

 • De Media Markt cadeaukaart: een cadeaukaart om producten in de fysieke winkels en de webwinkel van MediaMarkt te kopen.
 • De Foto cadeaukaart: de Foto cadeaukaart is hetzelfde als de Media Markt cadeaukaart, maar in dit geval kun je jouw kadokaart stylen met een foto van jouw persoonlijke collectie.
 • De E-voucher: de E-voucher is een cadeaukaart die online verstuurd wordt en direct te besteden is. Heb je op het laatste moment een cadeau voor iemand nodig, dan kun je deze kadokaart bestellen en direct online laten versturen.
 • De Video cadeaukaart: de Video cadeaukaart lijkt op de Foto cadeaukaart van Media Markt, maar in dit geval kun je een persoonlijke video aan de kaart toevoegen om het cadeau wat persoonlijker te maken.

Welke cadeaukaart je ook kiest: bij het bestellen van een cadeaubon van Media Markt kun je een saldo tussen de 10 euro en de 150 euro op de cadeaubon zetten. Is het maximale saldo van 150 euro niet genoeg? Dan kun je ook meerdere cadeaukaarten kopen en op deze manier het totale saldo van de cadeaukaarten samen verhogen.

mediamarkt cadeaukaart online bestellen

Over MediaMarkt.nl

Media Markt is een elektronicaconcern met een groot aantal winkels in het gehele land en een populaire webwinkel. Het bedrijf is voornamelijk groot geworden door het grote aanbod van de winkel en de aantrekkelijke prijzen die het elektronicaconcern hanteert, waardoor Media Markt vaak goedkoper is dan vergelijkbare winkels met elektronica. Om je een duidelijk beeld te geven van het aanbod van de populaire winkel, lees je in onderstaande alinea welke producten Media Markt in de fysieke winkels en in de webwinkel aanbiedt. Na deze alinea wordt kort beschreven welke cadeaubonnen Media Markt aanbiedt en hoe je deze cadeaubonnen kunt inleveren. Heb je een cadeaubon van Media Markt gekregen, dan weet je na het lezen van deze pagina precies waar je deze cadeaubon aan uit kunt geven en hoe je dit kunt doen bij het elektronicaconcern.

Het aanbod van Media Markt
Zowel in de winkels als in de webwinkel van MediaMarkt vind je een groot aantal producten. Om de producten in het aanbod van Media Markt overzichtelijk te presenteren, zijn de producten onderverdeeld in verschillende productcategorieën. De productcategorieën die je bij Media Markt tegenkomt, zijn de volgende:

 • Beeld & geluid.
 • Computer.
 • Foto & video.
 • Telecom & navigatie.
 • Huishouden.
 • Keuken.
 • Verzorging.
 • Gaming, film & muziek.

En zoek je interessante aanbiedingen in de webwinkel van Media Markt, dan kun je naar de productcategorie ‘aanbiedingen’ navigeren en hier de laatste aanbiedingen van het elektronicaconcern bekijken.

media markt cadeaubon online bestellen

Het inleveren van cadeaubonnen bij Media Markt

De cadeaubonnen van Media Markt zijn zowel online te besteden als in de winkels van het elektronicaconcern. Daarnaast kun je zelf kiezen of je de kadokaart in één keer uitgeeft, of liever in delen besteedt. Omdat de cadeaubonnen geen einddatum hebben, kun je de bonnen zo lang bewaren als jij wil. Jij kiest de waarde van de Media Markt Cadeaukaart. De cadeaukaart is verkrijgbaar in verschillende bedragen vanaf 10 euro per kaart. Bovendien kan het opgewaardeerde bedrag in één keer of over meerdere aankopen worden verspreid. De cadeaukaart van Media Markt geeft de ontvanger een keuze uit 40.000 artikelen. De Media Markt cadeaukaart is daarom een geschikt cadeau voor de elektronica fan. Van een nieuwe televisie een camera, tot een draadloze docking station voor je Iphone; bij de Media Markt hebben ze alles als het gaat om elektronica. Een leuk cadeau voor een stel dat gaat samenwonen, een student die op kamers gaat of juist is afgestudeerd.