McDonald’s Cadeaubon

cadeaubonnen mc donalds

Ken jij iemand die een grote liefhebber is van McDonald’s en zoek je een geschikt cadeau voor deze persoon? Dan kun je een McDonald’s cadeaukaart aanschaffen. Een McDonald’s cadeaukaart wordt door het bedrijf zelf ook wel een McDonald’s’ Cadeaucheque genoemd en betreft een cadeaubon die je in de restaurants van McDonald’s kunt besteden om een maaltijd naar keuze te bestellen. De vaste waarde van de McDonald’s cadeaubon betreft een waarde van 7,50, maar je kunt natuurlijk ook meerdere cadeaubonnen kopen om deze waarde te verhogen. Het aanschaffen van een kadokaart met een lagere waarde, is niet mogelijk.

Je kunt de McDonald’s cadeaubon enkel aanschaffen in een filiaal van de fastfoodketen. Wil je meerdere cadeaubonnen bestellen, dan raadt McDonald’s je aan om van tevoren even contact op te nemen met het filiaal waar je jouw cadeaubonnen aan wil schaffen. Door even te bellen, weet je zeker dat er voldoende bonnen beschikbaar zijn. Tevens is er ook de kans dat het bedrag van de McDonald’s cadeaukaart alleen met contant geld afgerekend kan worden, maar dit verschilt per restaurant. Wil je de aanschaf van de kadokaart pinnen, dan wordt tevens aangeraden om vooraf even te bellen naar het filiaal waar je langs wil gaan.

mc donalds cadeaubon

Over McDonald’s

McDonald’s is het grootste fastfood- en hamburgerrestaurant ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in de jaren 40 in de Verenigde Staten, maar is sinds de oprichting enorm gegroeid. Zo is het bedrijf al lang niet meer alleen actief in Amerika, maar kun je de restaurants van McDonald’s in landen over de gehele wereld aantreffen. McDonald’s onderscheidt zich van andere fastfoodketen door het grote aanbod van het restaurant en de lage prijzen van de etenswaren die je bij McDonald’s kunt kopen.

Ken jij iemand die een grote liefhebber is van McDonald’s en zoek je een geschikt cadeau voor deze persoon? Dan kun je een McDonald’s cadeaukaart aanschaffen. Meer over deze cadeaukaart, lees je op deze pagina. Heb je zelf een cadeaukaart gekregen van McDonald’s, dan kun je de informatie op deze pagina gebruiken om een duidelijk beeld te krijgen van deze cadeaukaart.

Het aanbod van McDonald’s

In het aanbod van McDonald’s vind je verschillende soorten gerechten die allemaal onder de categorie ‘fastfood’ vallen. Of je nu een liefhebber bent van grote hamburgers met rundvlees of juist liever kipburgers eet: je kunt bij McDonald’s terecht voor een complete maaltijd. Enkele andere producten die je in het aanbod van McDonald’s vindt, zijn gerechten als salades, milkshakes, frisdranken, verschillende soorten ijsjes en ontbijtgerechten, zoals eieren, muffins en donuts. Het bestellen van een eenvoudig kopje koffie bij McDonald’s is ook altijd mogelijk.

Je herkent de gerechten van McDonald’s aan het voorzetsel ‘Mc’, aangezien McDonald’s alle gerechten een unieke naam geeft met dit voorzetsel. De gerechten van McDonald’s zijn alleen in officiële McDonald’s restaurants te verkrijgen.

Het inleveren van cadeaubonnen bij McDonald’s

Het inleveren van cadeaubonnen bij McDonald’s kan bij alle filialen van de fastfoodketen. Houd er rekening mee dat het bedrag van de cadeaubonnen van 7,50 euro altijd in één keer besteed moet worden. Het terugkrijgen van een cadeaubon met een lagere waarde, is dus niet mogelijk.

Je kunt de cadeaubonnen van McDonald’s besteden aan een gerecht naar keuze, als je de gehele kadokaart maar in één bestelling kunt besteden.