Livera Cadeaubon

giftcard liveraHet kopen van lingerie, badmode of nachtmode voor iemand anders kan best lastig zijn. Om het perfecte cadeau te geven uit het aanbod van Livera, kun je dan ook beter een Livera cadeaubon aanschaffen. Een Livera cadeaubon is een cadeaukaart die je in één van de winkels van het bedrijf kunt besteden. Bij het aanschaffen van de cadeaukaart, kun je zelf kiezen welk saldo de kaart moet krijgen. Hierbij heb je de keuzes uit een cadeaukaart met een waarde van 5 euro, een cadeaukaart met een waarde van 7,50 euro, een cadeaukaart met een waarde van 10 euro en een cadeaukaart met een waarde van 25 euro. Wil je dat jouw cadeaukaart meer saldo krijgt dan het maximale saldo van 25 euro? Dan is het ook mogelijk om meerdere cadeaukaarten aan te schaffen, zodat het totaal te besteden bedrag hoger wordt dan 25 euro. Je koopt de Livera cadeaubon in één van de winkels van het bedrijf. Het online aanschaffen van de cadeaukaart is helaas niet mogelijk.

livera cadeaukaart informatie

Over Livera

Livera is een bedrijf dat al in 1969 werd opgericht en sinds de oprichting van het bedrijf een grote naam heeft gemaakt in Nederland. In het aanbod van Livera vind je een grote hoeveelheid lingerie, badmode en nachtmode in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Het bedrijf verkoopt producten van het eigen merk, maar heeft verder ook producten van vele A-merken in de collectie.

Livera biedt verschillende betaalmogelijkheden aan om de producten in het aanbod te betalen en één van deze betaalmogelijkheden betreft het betalen met de Livera cadeaubon. Heb je een cadeaubon gekregen van Livera en ben je benieuwd wat je met deze bon kunt doen en hoe je deze bon kunt inleveren? Lees dan meer over de Livera kadokaart in dit artikel. Wil je een cadeaubon van Livera aanschaffen voor iemand anders, dan lees je op deze pagina alles wat je over deze cadeaukaart moet weten en weet je precies waar je aan toe bent.

Het aanbod van Livera

Het productaanbod van Livera kan het beste onderverdeeld worden in de volgende productcategorieën:

  • Lingerie.
  • Badmode.
  • Basics.
  • Nachtmode.

Van bh’s tot slips, bikini’s, zwangerschapslingerie en nachthemden: je vindt het allemaal in het grote aanbod van Livera. En zoek je de mooiste artikelen voor een lagere prijs? Dan kun je ook in het aanbod met sale van Livera kijken, want hier vind je alle producten van het merk die in prijs verlaagd zijn.

Het inleveren van cadeaubonnen bij Livera

Als je een cadeaukaart hebt gekregen van Livera, kun je deze kaart aan alle producten in het aanbod van deze winkel besteden. Het enige nadeel van de cadeaukaart van Livera, is het feit dat deze cadeaubon nog niet online ingeleverd kan worden. Dit betekent dat je altijd naar een winkel van Livera moet gaan om de cadeaubon in te leveren en dat het online winkelen met de kadokaart (nog) niet mogelijk is. Of dit in de toekomst wel het geval zal zijn, is nog niet duidelijk.

livera webshop bezoeken

Je kunt zelf kiezen of je de kadokaart in één keer uitgeeft of het saldo van de cadeaukaart liever in delen gebruikt. Heb je nog geld over op de cadeaukaart na het doen van een aankoop, dan kun je dit bedrag aan een ander product besteden. Heb je niet voldoende saldo om de volledige aankoopprijs van een product te betalen, dan kun je op een andere wijze geld bijbetalen.