Cadeaubon Leen Bakker

cadeaubon leen bakkerAls je niet zo goed weet wat je cadeau moet geven uit het aanbod van Leen Bakker, kun je ook een cadeaubon van Leen Bakker aanschaffen. Geef je een cadeaubon van dit bedrijf, dan kan de persoon die jouw cadeaukaart krijgt de bon gebruiken om een product naar keuze uit het aanbod van Leen Bakker aan te schaffen. Bij het aanschaffen van een Leen Bakker kadokaart, kun je zelf kiezen welk saldo er op de kaart moet komen. Hierbij heb je de keuze uit alle bedragen tussen de 5 euro en de 500 euro, dus de mogelijkheden zijn erg groot.

Je koopt een cadeaukaart van Leen Bakker eenvoudig in een filiaal van deze winkelketen. Het online aanschaffen van een cadeaukaart is nog niet mogelijk, maar Leen Bakker geeft wel aan dat het online kopen van een cadeaubon in de nabije toekomst wel mogelijk zal zijn.

leenbakker cadeaukaart online bestellen

Over Leen Bakker

Leen Bakker is een Nederlandse winkelketen met meubels, huishoudelijke producten en woonaccessoires. Zoek je iets voor in huis, dan is de kans groot dat je dit product in het grote aanbod van Leen Bakker vindt. Je kunt de producten van Leen Bakker aanschaffen in één van de vele fysieke winkels van het bedrijf, maar het online aanschaffen van producten in de webwinkel is ook mogelijk.

Op deze pagina lees je alles over de Leen Bakker cadeaukaart, ofwel de cadeaubon die je bij Leen Bakker kunt kopen en uitgeven. Heb je een cadeaukaart gekregen of wil je een cadeaukaart kopen bij Leen Bakker en wil je meer weten over deze cadeaubon? Dan lees je op deze pagina alles wat je over deze bon moet weten, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je een cadeaukaart van Leen Bakker hebt gekregen of hebt gekocht.

Het aanbod van Leen Bakker

Voor we je meer vertellen over de cadeaubon van Leen Bakker, vertellen we eerst meer over het aanbod van deze winkelketen. Heb je een cadeaubon gekregen of wil je een cadeaubon kopen, dan kun je deze cadeaubon aan producten in de volgende productcategorieën uitgeven:

  • Banken & stoelen.
  • Tafels & bureaus.
  • Kasten & opbergers.
  • Slapen.
  • Woonaccessoires.
  • Gordijnen & raamdecoratie.
  • Vloeren.
  • Tuin & buiten.

Van tafels tot eetkamerstoelen, bedden en kaarsen: je vindt het allemaal in het aanbod van deze winkelketen. Waar je ook naar op zoek bent voor jouw huis, je kunt bij Leen Bakker terecht.

Het inleveren van cadeaubonnen bij Leen Bakker

Heb je een cadeaubon van Leen Bakker gekregen? Dan kun je deze cadeaubon in één van de winkels van Leen Bakker of in de webwinkel van het bedrijf besteden. Bij het besteden van de cadeaukaart, kun je zelf kiezen of je het saldo op de kaart in één keer of in delen uit wil geven. Wel moet je er rekening mee houden dat de kadokaart een einddatum kent en dat deze datum vijf jaar na het uitgeven van de cadeaukaart ligt. Kortom: vijf jaar nadat de cadeaukaart is uitgegeven, is de kaart niet meer geldig en dus niet meer in te leveren bij Leen Bakker.

leen bakker cadeaubon kopen

Wil je het saldo van jouw cadeaukaart van Leen Bakker weten, dan kun je de waarde van jouw cadeaubon achterhalen door jouw kaart in de winkel te laten scannen of het saldo online te controleren. Heb je niet voldoende geld om het totale aankoopbedrag van een product met de kadokaart te betalen, dan kun je het resterende aankoopbedrag met een andere betaalwijze voldoen.