Intertoys Cadeaubon

cadeaukaart intertoysAls je een cadeau moet kopen en maar niet kunt kiezen wat je wil geven, kun je ook een Intertoys cadeaubon aanschaffen. De Intertoys cadeaubon wordt ook wel een Intertoys Giftcard genoemd en is aan te schaffen in de fysieke winkels van Intertoys. Je kunt zelf kiezen welke waarde je op de cadeaubon wil zetten, als deze waarde maar minimaal 5 euro betreft. En omdat je alle producten in het aanbod van Intertoys met de giftcard kunt kopen, kan de persoon die jouw kadokaart krijgt zelf kiezen waar hij of zij deze kadokaart aan wil besteden. Het aanschaffen van een Intertoys Giftcard in de online shop van de speelgoedwinkel is niet mogelijk.

intertoys cadeaukaart online bestellen

Over Intertoys

Intertoys is een winkelketen die speelgoed verkoopt over het gehele land en sinds enkele jaren ook een eigen webwinkel heeft. In de winkels en webwinkel van het bedrijf vind je vele soorten speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, maar ook ‘speelgoed voor volwassenen’, zoals games. Heb jij een cadeaukaart van Intertoys gekregen en ben je benieuwd wat je met deze kaart kunt kopen? Lees dan in onderstaande alinea welke producten je in het aanbod van Intertoys vindt. Ben je benieuwd hoe je jouw cadeaubon van Intertoys kunt inleveren, dan kun je dit ook lezen op deze pagina.

Het aanbod van Intertoys

Intertoys heeft een groot aanbod met verschillende soorten speelgoed. Dit speelgoed kan voor de allerkleinsten onder ons zijn, maar het speelgoed kan ook aangeschaft worden voor volwassenen. Naast speelgoed voor jonge kinderen, heeft Intertoys namelijk ook games voor gameconsoles en de pc in het aanbod.

Het totale aanbod van Intertoys kan eenvoudig opgedeeld worden in de volgende productcategorieën:

  • Lego.
  • Playmobil.
  • Baby & peuter.
  • Buitenspeelgoed.
  • School & boeken.
  • Spellen & puzzels.
  • Speelgoed.
  • Gifts & bijoux.
  • Games.

Of je nu speelgoed voor een baby of peuter zoekt of juist een cadeau wil kopen voor een tiener: je vindt jouw ideale cadeau in het grote aanbod van Intertoys. En omdat het bedrijf ook regelmatig interessante folderaanbiedingen lanceert, kun je ook altijd interessante aanbiedingen met gereduceerde prijzen in het aanbod van Intertoys vinden.

Het inleveren van cadeaubonnen bij Intertoys

Heb je een cadeaubon van Intertoys gekregen? Dan kun je deze cadeaukaart altijd uitgeven in de Nederlandse winkels van het bedrijf. Heb je een cadeaukaart met een kraslaag (en daaronder een veiligheidscode) gekregen, dan kun je jouw cadeaukaart ook besteden in de online winkel van Intertoys. Heeft jouw cadeaukaart deze kraslaag met veiligheidscode niet, dan moet je jouw kadokaart in de fysieke winkels van Intertoys uitgeven. Om online te kunnen shoppen met de giftcard van Intertoys, heb je namelijk altijd de veiligheidscode nodig. Het inwisselen van de giftcard voor contant geld, is niet mogelijk.

intertoys cadeaubon online bestellen

De cadeaukaarten van Intertoys zijn onbeperkt geldig. Dit betekent niet alleen dat je jouw cadeaukaart niet in één keer hoeft te besteden als je dit niet wil, maar ook dat je jouw cadeaukaart onbeperkt bij je kunt houden en dus kunt besteden wanneer jij dit wil.