ICI Paris XL Cadeaubon

cadeaubon ici paris kopenOmdat het aanbod van ICI Paris zo groot is, kan het best lastig zijn om een ideaal cadeau te zoeken in het assortiment van de parfumerieketen. Vind jij het moeilijk om het perfecte cadeau te vinden in het grote aanbod van ICI Paris, dan kun je ook een cadeaubon van deze parfumerieketen kopen. De cadeaubon van ICI Paris wordt ook wel de giftcard van ICI Paris genoemd en betreft een cadeaubon die je zowel online als in de fysieke winkels van het bedrijf uit kunt geven. Wie een cadeaubon van ICI Paris aan wil schaffen, gaat naar een fysieke winkel van het bedrijf en geeft hier aan welke waarde de cadeaubon moet krijgen. De minimale waarde die je op de bon moet zetten is een waarde van 7,50 euro, maar verder mag de bon alle mogelijke waardes krijgen. Heb je de bon gekocht, dan wordt de cadeaubon feestelijk ingepakt en kun je de cadeaukaart cadeau geven.

ici paris cadeaubon online bestellen

Cadeaubonnen ICI Paris

ICI Paris is een parfumerieketen die ook wel ICI Paris XL wordt genoemd. Het bedrijf werd in 1968 opgericht als kleine drogisterij, maar is vandaag de dag uitgegroeid tot een grote keten met meerdere winkels, een populaire webwinkel en een aanbod van maar liefst 13.000 verschillende producten.

ICI Paris XL biedt verschillende betaalmogelijkheden aan in de fysieke winkels en in de webwinkel van het bedrijf en één van deze betaalmogelijkheden betreft de giftcard van ICI Paris XL. Heb jij een giftcard gekregen of wil je een giftcard cadeau geven en wil je meer weten over deze manier van betalen? Lees dan meer over de cadeaubonnen van ICI Paris XL op deze pagina en je weet precies waar je aan toe bent als je een giftcard hebt gekregen of als je deze cadeaubon cadeau wil doen.

Het aanbod van ICI Paris XL

Als je een cadeaubon van ICI Paris hebt gekregen, kun je alle producten in het aanbod met deze cadeaubon bekostigen. Hoeveel je precies kunt kopen is uiteraard afhankelijk van de waarde van jouw cadeaubon, maar je hebt in ieder geval de mogelijkheid om jouw cadeaubon aan alle producten in het aanbod van de parfumerieketen te besteden.

Omdat het aanbod van ICI Paris zo groot is met 13.000 verschillende producten, heeft de parfumerieketen de producten in het aanbod onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Parfums.
  • Make-up.
  • Verzorging.
  • Accessoires.
  • Mannen.
  • Elektro.
  • Cadeau-ideeën.

Heb je een cadeaubon van ICI Paris gekregen, dan kun je de producten in bovenstaande categorieën (deels) met deze bon bekostigen.

ici paris xl cadeaubon

Het inleveren van cadeaubonnen bij ICI Paris

Het besteden van een ICI Paris cadeaubon kan zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel van de parfumerieketen. Waar je wel op moet letten, is dat de cadeaubonnen van het bedrijf altijd maar een jaar na uitgifte geldig zijn. Dit betekent dat je een jaar de tijd hebt om de cadeaubon uit te geven en dat als je te laat bent, jouw bon geen waarde meer heeft. Het in delen besteden van de bon is overigens altijd mogelijk, dus je hoeft de bon niet in één keer te besteden. Als het gaat om parfums, make-up en huidverzorgingsproducten, zit je met de ICI Paris Cadeaukaart aan het goede adres. Dankzij het ruime assortiment heeft de ontvanger zelf de vrijheid om iets te kiezen wat bij zijn of haar smaak of stijl past. Vooral bij vrouwen pakt deze giftcard altijd goed uit! Of het nu gaat om een nieuw luchtje, een nieuwe mascara of een dagcrème, met de ICI Paris Cadeaukaart scoor je zeker!