Hunkemöller Cadeaubon

cadeaubon hunkemollerWie een product van Hunkemöller cadeau wil geven en niet weet welke maat hij of zij moet kopen, kan een cadeaubon van Hunkemöller aanschaffen en deze cadeau geven. De Hunkemöller cadeaukaart wordt ook wel de Hunkemöller Giftcard of Hunkemöller Lingeriecard genoemd en is eenvoudig aan te schaffen in de winkels of webwinkel van het bedrijf. Bij het aanschaffen van de cadeaukaart van Hunkemöller, kun je zelf kiezen welke waarde deze kadokaart moet krijgen. Zo kun je kiezen uit de waardes 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro, 50 euro, 75 euro, 100 euro en 150 euro. Het aanschaffen van meerdere cadeaukaarten om jouw gewenste waarde te kunnen geven, is uiteraard ook mogelijk. Wil je bijvoorbeeld 40 euro aan cadeaukaarten geven, dan bestel je simpelweg twee cadeaukaarten met een waarde van 20 euro.

Hunkemöller is een populaire winkel waar je onder andere lingerie, swimwear en sportkleding kunt kopen. De winkel was al vele jaren erg populair, maar nu Sylvie Meis de ambassadeur van het merk is geworden, in alle reclames van Hunkemöller te zien is en zelfs een lingerielijn heeft ontwikkeld, is het merk nog populairder geworden. Heb je een cadeaukaart gekregen van Hunkemöller en ben je benieuwd wat je met deze cadeaukaart kunt doen en hoe je jouw kaart moet inleveren? Lees dan op deze pagina meer over de cadeaubon van Hunkemöller en je weet precies waar je aan toe bent. Wil je een cadeaukaart van Hunkemöller voor iemand anders kopen, dan kun je de informatie op deze pagina gebruiken om meer inzicht te krijgen in de kadokaart van dit merk.

hunkemoller cadeaukaart online bestellen

Het aanbod van Hunkemöller

Hunkemöller heeft een groot aanbod met lingerie, swimwear, sportkleding en basic onderkleding en om het aanbod overzichtelijk te houden, zijn de producten in het assortiment onderverdeeld in verschillende productcategorieën:

  • Bh’s.
  • Slips.
  • Sport.
  • Nachtmode.
  • Accessoires.
  • Swimwear (alleen in het zomerseizoen).

Of je nu op zoek bent naar een goede bh of een nieuwe pyjama nodig hebt: je vindt jouw perfecte bh of pyjama in het aanbod van Hunkemöller. En omdat de producten van Hunkemöller altijd betaalbaar zijn, hoef je nooit veel geld uit te geven om de kwalitatief hoogwaardige producten van dit lingeriemerk te kopen.

Het inleveren van cadeaubonnen bij Hunkemöller

Op dit moment kun je de cadeaubonnen van Hunkemöller enkel nog besteden in de fysieke winkels van het bedrijf. Wil je online winkelen, dan kun je dus niet met de cadeaubon van Hunkemöller betalen en moet je een andere betaalmogelijkheid selecteren. Of het in de toekomst wel mogelijk zal zijn om online te betalen met de cadeaubon van Hunkemöller, is nog niet duidelijk.

Je levert de kaart in door de cadeaubon bij de kassa in te leveren bij het doen van een aankoop. De caissière scant vervolgens de cadeaukaart, waarbij het saldo dat op de cadeaukaart staat wordt gelezen. Vervolgens wordt het saldo verrekend met het te betalen bedrag en het te betalen bedrag in mindering gebracht op de kaart.

Heb je te weinig saldo op de kaart staan om het volledige aankoopbedrag te kunnen betalen, dan kun je geld bijbetalen met een betaalmethode naar keuze. Houd je geld over op de kaart na het gebruiken van jouw Hunkemöller kadokaart, dan kun je dit saldo voor andere producten in het aanbod van Hunkemöller gebruiken. De Hunkemöller is te gebruiken voor alle producten in het aanbod van het lingeriemerk.

hunkemoller cadeaubon online bestellen