H&M Cadeaubon

cadeaubon h&mWie niet zo goed weet wat te kopen in het grote aanbod van H&M, kan ook een H&M cadeaukaart geven. Een H&M cadeaukaart wordt door de winkelketen zelf ook wel de H&M giftcard genoemd en betreft een cadeaubon die je kunt uitgeven in de fysieke winkels van H&M. Je kunt een cadeaubon van H&M aanschaffen in de diverse fysieke winkels van het bedrijf, maar het is ook mogelijk om de kadokaart bij Albert Heijn, Bruna en Primera aan te schaffen. Het online aanschaffen van de kadokaart of het bestellen van de kadokaart met de H&M catalogus, is niet mogelijk.

hm cadeaubon

Over de HM Cadeaubon

Bij het aanschaffen van de cadeaubon van H&M, kun je zelf kiezen welke waarde deze cadeaubon moet krijgen. Bij het bepalen van de waarde van de kaart moet je minimaal kiezen voor een waarde van 5 euro en kun je niet meer op de kaart zetten dan het maximale bedrag van 500 euro. En omdat H&M verschillende designs voor de cadeaubonnen hanteert, kun je altijd wel een leuke cadeaukaart vinden die echt bij je past.

Over H&M

H&M is een internationale modeketen die winkels heeft in landen als Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Wil je online shoppen, dan kun je ook bij H&M terecht. Naast vele fysieke winkels, heeft de modeketen namelijk ook een online shop met een groot aanbod. H&M onderscheidt zich van andere modeketen door het grote aanbod van de winkelketen, maar ook door de lage prijzen die het bedrijf hanteert. Hierdoor zijn de trendy kledingstukken, modeaccessoires en woonaccessoires voor iedereen toegankelijk en heeft het bedrijf een grote schare fans.

Voor de echte modeliefhebber, heeft H&M verschillende soorten cadeaubonnen in het aanbod. Heb jij een cadeaubon van H&M gekregen of wil je een cadeaubon cadeau geven? Lees dan meer over de H&M cadeaubon op deze pagina.

Het aanbod van H&M

De cadeaubon van H&M kun je aan het gehele aanbod van de winkel besteden. Wat je precies met de bon kunt kopen, is uiteraard afhankelijk van het saldo van de kadokaart. De productcategorieën waar je in ieder geval uit kunt kiezen als je jouw cadeaukaart wil besteden aan een leuk item van H&M, zijn de categorieën dames, heren, kinderen en home. In het aanbod met artikelen voor dames vind je kledingstukken in allerlei soorten en maten, accessoires en beautyproducten, terwijl mannen en kinderen bij H&M terecht kunnen voor kledingstukken en modeaccessoires in diverse prijsklassen. De categorie ‘home’ bevat verschillende soorten woonaccessoires, zoals kaarsen, vazen en plaids.

Niet alle winkels hebben een volledig aanbod met artikelen voor dames, heren, kinderen en het huis, maar in de webwinkel van H&M vind je wel het volledig aanbod van de modeketen.

h&m cadeaubon

Het inleveren van cadeaubonnen bij H&M

De H&M giftcard of cadeaubon kan alleen ingeleverd worden bij de fysieke winkels van het bedrijf. Wil je iets online bestellen of heb je iets moois in de catalogus van H&M gezien, dan kun je de cadeaukaart van H&M helaas niet gebruiken om dit item aan te schaffen.

De H&M cadeaukaart kan gebruikt worden voor volledige betalingen, maar je kunt de kaart ook gebruiken voor de gedeeltelijke betaling van een product in de winkel. Houd je saldo over op de kaart na het kopen van een product, dan zie je op de bon welk saldo je nog over hebt. Ben je de bon kwijt en wil je toch weten wat jouw saldo is? Dan kun je jouw saldo in de winkel laten controleren, laten controleren door naar H&M te bellen of met de online saldochecker van H&M achterhalen. Wil je jouw cadeaukaart weer opwaarderen om nogmaals aankopen te doen met de kaart, dan is dit altijd mogelijk. Je kunt jouw kaart opwaarderen bij de kassa van een H&M winkel met een minimumbedrag van 5 euro.