HEMA Cadeaubon

hema cadeaubonWie een cadeaubon van HEMA wil geven, kan zelf kiezen welk ontwerp en welke waarde deze cadeaubon moet krijgen. Bij het opwaarderen van de bon, kun je de bon zelf een waarde geven. Wil je een bon met een uniek design, dan kies je een van de designs van HEMA zelf of ontwerp je zelf een cadeaubon met foto. Kies je voor een bon met een design van HEMA zelf, dan betaal je 0,50 euro extra op de waarde van de bon. Kies je voor een bon die je zelf hebt ontworpen, dan betaal je de meerprijs van 1 euro.

Naast een standaard cadeaubon van HEMA, kun je ook een BorrelCadeau geven. Kies je voor deze bon met een waarde van 15 euro, dan geef je een gezellige avond uit met borrels en borrelhapjes in meer dan honderd aangesloten restaurants, bars en cafés in het gehele land. In dit geval wordt de bon dus niet bij HEMA verzilverd, maar bij een aangesloten horecagelegenheid.

hema cadeaubon online bestellen

HEMA Cadeaukaart

HEMA is in het jaar 1926 opgericht als de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam: een warenhuis voor de gewone man waar alleen producten werden verkocht tegen eenheidsprijzen van 10 cent, 25 cent en 50 cent. Het bedrijf was in het begin enkel nog in de stad Amsterdam te vinden, maar vandaag de dag heeft HEMA een groot aantal filialen die over het gehele land verspreid zijn. Wil je online winkelen bij HEMA, dan is dit tevens mogelijk. Naast een groot aantal fysieke winkels, heeft HEMA namelijk ook een populaire webwinkel met een groot aanbod.

Voor de echte liefhebbers van HEMA, is de HEMA cadeaukaart geïntroduceerd. Wil je meer weten over deze kadokaart? Lees dan meer over de HEMA kadokaart op deze pagina.

Het aanbod van HEMA

Heb je de HEMA cadeaukaart in je bezit, dan kun je deze kadokaart gebruiken om alle producten in het aanbod van de fysieke winkels en de webwinkel van HEMA te kopen. Om het grote aanbod van het warenhuis overzichtelijk te houden, zijn de producten onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Dames en heren.
  • Baby en kind.
  • Foto.
  • Hobby en vrije tijd.
  • Wonen en slapen.
  • Mooi en gezond.
  • Feest en cadeau.
  • Eten en drinken.
  • School en kantoor.
  • Verzekeringen en notaris.

Enkel de verzekeringsproducten van HEMA zijn niet (deels) te vergoeden met de cadeaukaart van dit bedrijf. De andere producten in het grote aanbod van HEMA, kunnen wel vergoed worden met de cadeaubon van het warenhuis.

hema cadeaubonnen kopen

Het inleveren van cadeaubonnen bij HEMA

Je kunt de cadeaubonnen van HEMA zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel van het warenhuis besteden. Heb je niet voldoende geld op de bon staan om de aankoopprijs van een product helemaal te vergoeden, dan betaal je de overige waarde van het product met een andere betaalwijze. Heb je saldo over na het aanschaffen van een product, dan krijg je de kaart met het overige saldo terug tot het saldo op de kaart verlaagd is naar 0 euro.

De BorrelCadeau cadeaukaart van HEMA kun je inleveren bij een van de aangesloten horecagelegenheden in het land. De Hema cadeaukaart geeft je toegang tot het overweldigende assortiment van de Hema. Van appeltaarten tot kinderkleding of van Make-up tot beddengoed. De Hema heeft het allemaal. Daarnaast heeft de Hema voor elk budget wel producten. Een school agenda voor €1,- of een nieuwe handoek voor €2,- een assortiment van A tot Z. Geen behoefte aan nieuwe spullen? dan kun je de cadeaukaart ook besteden aan een overheerlijke Hema worst.