Etos Cadeaubon

cadeaubon etosEtos is een winkelketen die verschillende soorten verzorgingsproducten verkoopt. Van parfums tot make-up, haarproducten, lenzen en verzorgingsproducten voor baby’s en peuters: je vindt het allemaal in het grote aanbod van de drogisterij. En wil je online winkelen bij Etos? Dan kun je in de Etos webwinkel terecht. Het bedrijf heeft dus niet alleen vele fysieke winkels die over het gehele land verspreid zijn, maar heeft bovendien een populaire webwinkel met een groot aanbod.

Heb je een cadeaubon van Etos gekregen en ben je benieuwd wat je met deze cadeaubon kunt doen? Lees dan meer over de Etos cadeaubon op deze pagina. Wil je een cadeaubon van Etos kopen en wil je wat meer informatie over dit cadeau, dan kun je de informatie op deze pagina ook gebruiken om een duidelijker beeld te krijgen van de cadeaukaart van Etos.

etos cadeaubon online bestellen

Het aanbod van Etos

Etos heeft een groot aanbod met verschillende soorten verzorgingsproducten. Heb je een cadeaubon van Etos gekregen, dan kun je deze bon gebruiken om de verschillende producten in het aanbod van de drogisterijketen (deels) te vergoeden. De producten die je in het aanbod van Etos vindt, worden onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Beauty.
  • Verzorging.
  • Mama en kind.
  • Gezond.

Of je nu make-up producten zoekt of juist iets voor jouw baby of peuter aan wil schaffen: je bent bij Etos aan het juiste adres en kunt jouw favoriete product met de Etos cadeaukaart betalen.

Cadeaubonnen van Etos

Weet je niet wat je cadeau moet geven uit het grote aanbod van Etos, dan kun je een cadeaukaart bij deze drogisterijketen aanschaffen. De Etos cadeaukaart is verkrijgbaar en te besteden in alle Etos winkels en is onbeperkt geldig. De bon wordt bij het aanschaffen altijd feestelijk ingepakt, ongeacht welke waarde de bon heeft. Bij het aanschaffen van de bon, moet je de kadokaart een minimale waarde van 5 euro geven en heb je altijd te maken met een maximale waarde van 150 euro voor de kadokaart. Wil je meer dan 150 euro op een cadeaubon zetten, dan is het ook mogelijk om meerdere cadeaubonnen te kopen en deze bonnen de totale waarde van 150 euro te laten overschrijden.

Het inleveren van cadeaubonnen bij Etos

Heb je een cadeaubon van Etos gekregen, dan kun je deze bon in alle winkels van het bedrijf inleveren. De bon is onbeperkt geldig, dus je hebt alle tijd om de waarde op de bon te besteden bij Etos. En omdat het ook mogelijk is om de bon in delen te gebruiken, kun je meerdere keren met de cadeaubon winkelen. Heb je bijvoorbeeld een cadeaubon met een waarde van 20 euro en koop je iets voor 10 euro, dan blijft er nog 10 euro op de kaart staan en krijg je jouw kaart terug. De overige 10 euro op de kaart, kun je later nog eens uitgeven bij het kopen van een product bij Etos. De bon is niet inwisselbaar tegen contant geld.

Wil je de waarde van jouw Etos kadokaart weten? Dan kun je deze waarde laten controleren door een medewerker van Etos in een van de filialen van de drogisterij.