Douglas Cadeaubon

giftcard douglas kopenWie een cadeau moet kopen en niet kan kiezen welk verzorgingsproduct het meest geschikt is als cadeau, kan een cadeaubon van Douglas aanschaffen in de fysieke winkels of in de webwinkel van de parfumerieketen. Douglas biedt verschillende soorten cadeaubonnen aan, dus bij het aanschaffen van een cadeaubon kun je helemaal zelf kiezen welke bon je in huis wil halen. Zo kun je kiezen voor een kadokaart met een waarde van 10 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro, 35 euro, 50 euro, 75 euro en 100 euro. Welke cadeaubon je ook bestelt: je krijgt jouw cadeaubon altijd in een feestelijke verpakking om hier echt een cadeau van te maken. Ook als je jouw bon online bestelt, wordt de kadokaart mooi ingepakt.

douglas cadeaubon online bestellen

Douglas cadeaubonnen

Douglas is een retailketen die verschillende parfumeries in Nederland heeft. Je kunt bij de winkels van Douglas terecht voor de aanschaf van een parfum voor dames of heren, maar de keten verkoopt ook verzorgingsproducten en make-up. Heb je geen zin om naar de winkel van Douglas te gaan, dan kun je jouw favoriete producten ook in de webwinkel van het bedrijf bestellen.

Heb je een cadeaubon van Douglas gekregen en wil je meer te weten komen over deze cadeaukaart? Lees dan meer over de zogeheten giftcard van Douglas op deze pagina. Wil je zelf een cadeaubon kopen om deze kaart aan een bijzondere man of vrouw te geven, dan is het ook interessant om de informatie op deze pagina te lezen. Door meer informatie over de cadeaubon op te doen, weet je namelijk precies wat je cadeau geeft als je de cadeaubon van Douglas aanschaft.

Het aanbod van Douglas

Douglas heeft een groot aantal verzorgingsproducten die in diverse categorie├źn onderverdeeld worden. Krijg je een cadeaubon van Douglas of geef je deze kaart cadeau, dan kun je de volgende verzorgingsproducten bij de parfumerieketen aanschaffen:

  • Parfums.
  • Verzorgingsproducten.
  • Make-up.
  • Haar.
  • Accessoires.

En omdat Douglas tevens een groot aantal aanbiedingen heeft, zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel van het bedrijf, kun je met een cadeaubon van deze keten ook aantrekkelijke aanbiedingen scoren.

Het inleveren van cadeaubonnen bij Douglas

De cadeaubonnen van Douglas zijn onbeperkt geldig. Dit betekent dat je de kadokaart niet snel uit hoeft te geven omdat de bon anders waardeloos is, maar dat je de bon vele jaren kunt bewaren als je dit wil. Wil je de bon inleveren om iets te kopen, dan kan dit zowel online als in een fysieke winkel van het bedrijf. Heb je niet genoeg geld op jouw cadeaubon staan om het gehele aankoopbedrag te vergoeden, dan kun je met een andere betaalmogelijkheid bijbetalen. Heb je juist geld over op de cadeaubon na het aanschaffen van een product, dan krijg je jouw cadeaubon met de resterende waarde terug tot de waarde van de cadeaubon 0 euro is. Zo kan je hem optimaal besteden.

douglas cadeaubon

En ben je in het buitenland in een Douglas winkel? Dan kun je jouw Douglas cadeaubon ook hier inwisselen, want de Douglas cadeaukaart is over de gehele wereld in de Douglas winkels te verzilveren.