De Bijenkorf Cadeaubon

bijenkorf cadeaukaartDe cadeaubon die de Bijenkorf aanbiedt, wordt ook wel de Bijenkorf cadeaucard genoemd. Dit betreft een cadeaukaart die je kunt aanschaffen in alle filialen van de Bijenkorf en bovendien in deze filialen uit kunt geven. Koop je jouw cadeaukaart liever online, dan is dit tevens mogelijk en het besteden van jouw kadokaart in de webwinkel van de Bijenkorf is ook altijd een mogelijkheid. De Bijenkorf cadeaukaart is na de aanschaf onbeperkt geldig, dus je kunt jouw cadeaubon op ieder gewenst moment uitgeven.

bijenkorf cadeaubon

De Bijenkorf cadeaucard

Bij het aanschaffen van een cadeaukaart, kun je zelf bepalen welke waarde deze cadeaukaart moet krijgen. Je moet minimaal 5 euro op de kaart zetten, maar de maximale waarde van de kaart is maar liefst 1.000.000 euro. Dit betekent dat je cadeaukaarten kunt aanschaffen met een waarde naar keuze, als deze waarde maar tussen de 5 euro en de 1.000.000 euro ligt.

Met evenementen als Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag worden er speciale cadeaubonnen met een uniek design verkocht. Is er geen sprake van een speciaal evenement of een nationaal feest, dan kun je bij de Bijenkorf alsnog uit verschillende designs voor jouw cadeaukaart kiezen.

De Bijenkorf is een Nederlands warenhuis dat in diverse grote steden in ons land te vinden is met een grote vestiging. Het warenhuis had tot enkele jaren geleden twaalf vestigingen in ons land, maar enkele van deze vestigingen zijn gesloten of worden op korte termijn gesloten. Als alle te sluiten vestigingen inderdaad gesloten zijn, blijven er negen grote Bijenkorf filialen over met kleding, beautyartikelen, accessoires, meubelstukken en woonaccessoires.

De Bijenkorf biedt diverse betaalmogelijkheden aan in de winkels en webwinkel van het bedrijf en één van deze betaalmogelijkheden betreft de Bijenkorf cadeaukaart. Heb jij een cadeaukaart van de Bijenkorf gekregen of wil je een cadeaukaart van dit warenhuis weggeven en wil je meer weten over deze betaalmogelijkheid? Lees dan meer over de Bijenkorf kadokaart op deze pagina.

Het aanbod van de Bijenkorf

Met de Bijenkorf cadeaukaart kun je alle producten in het aanbod van de Bijenkorf aanschaffen. Omdat het aanbod van de Bijenkorf zo groot is, zijn de vele producten in het assortiment onderverdeeld in de volgende productcategorieën:

  • Dames.
  • Heren.
  • Kinderen.
  • Cosmetica.
  • Wonen en vrije tijd.
  • Cadeaus.

Of je nu kleding en modeaccessoires voor dames, heren of kinderen zoekt of juist een nieuw verzorgingsproduct of meubelstuk aan wil schaffen: je bent bij de Bijenkorf aan het juiste adres.

bijenkorf cadeaubon

Het inleveren van cadeaubonnen bij de Bijenkorf

Het inleveren van een Bijenkorf kadokaart is mogelijk in de fysieke winkels van het warenhuis, maar dit kan ook online. Je kunt de cadeaukaart zowel in delen besteden als in één keer uitgeven. Als je niet voldoende saldo op de kaart hebt staan om het totaalbedrag van jouw aankoop te betalen, kun je het aanvullende bedrag op een andere manier voldoen. Is de waarde van het product dat je wil kopen lager dan de waarde van de kaart, dan krijg je de overgebleven waarde op dezelfde kaart terug. Je kunt jouw Bijenkorf cadeaubon gebruiken tot de waarde helemaal verlaagd is naar 0 euro. De Bijenkorf giftcard is een van de meest populaire cadaubonnen van Nederland. In dit warenhuis vind je prachtige luxeartikelen als Louis Vuitton, Prada en Chanel. Uiteraard kun je met deze giftcard ook terecht voor een nieuw shirt, nieuwe schoenen of een prachtig messenset. Een ideale cadeaubon dus! Op de Bijenkorf website kun je online de Bijenkorf cadeaukaart naar keuze bestellen. Het werkt als volgt: klik op de door jou gekozen cadeaukaart, stel het gewenste bedrag vast en vul jou gegevens of de gegevens in van degene voor wie het cadeau is bedoeld. Simpel, snel en je hoeft de deur niet uit!