Bongo Cadeaubon

bongo belevenissen bonBongo biedt 10.000 verschillende cadeaubonnen aan. Deze cadeaubonnen vallen niet alleen in verschillende categorieën zoals ‘overnachten’ of ‘wellness’, maar vallen bovendien in verschillende prijscategorieën. Afhankelijk van het budget dat je wil uitgeven bij het aanschaffen van een cadeaubon en de persoon voor wie je een cadeaubon wil kopen, zoek je een Bongo bon die bij jou past. Enkele voorbeelden van cadeaubonnen die je bij Bongo kunt bestellen, zijn cadeaubonnen voor een etentje in een sterrenrestaurant, een high tea, een lunch, een romantisch weekend met diner, een luxe wellnessweekend, een dagje sauna voor twee personen, wadlopen, klimmen, kitesurfen, lasergamen en karten.

Wie een Bongo bon wil kopen, kan dit op de website van Bongo doen. Je zoekt de bon die jij aan wil schaffen, betaalt deze bon online en krijgt de bon thuisgestuurd. Wil je jouw kadokaart telefonisch bestellen, dan is dit ook mogelijk. Wel moet je er bij het telefonisch bestellen van een Bongo bon rekening mee houden dat de betaalmogelijkheden van een telefonische bestelling beperkt zijn.

bongo online bestellen

Over Bongo

Bongo is een aanbieder van belevenissen. Dit betekent dat je bij dit bedrijf geen fysieke producten koopt, maar een belevenis aan kunt schaffen voor jezelf of voor iemand anders. Welke belevenissen je allemaal bij Bongo kunt kopen en hoe het aanschaffen van belevenissen met een Bongo bon precies werkt, lees je op deze pagina. Heb je een Bongo cadeaukaart gekregen of ben je van plan om een Bongo bon weg te geven, dan lees je op deze pagina alles wat je over deze cadeaukaart moet weten.

Het aanbod van Bongo

De belevenissen die je bij Bongo aan kunt schaffen, worden onderverdeeld in de volgende productcategorieën:

  • Overnachten: in deze categorie vind je een groot aanbod Bongo bonnen voor overnachtingen in het binnen- of buitenland.
  • Eten en drinken: in deze categorie vind je een groot aanbod Bongo bonnen voor ontbijt, lunch, diner, een, een proeverij of een high tea in diverse horecagelegenheden.
  • Wellness: in deze categorie vind je een groot aanbod Bongo bonnen voor een dagje wellness, zoals een dag naar de sauna.
  • Actie: in deze categorie vind je een groot aanbod Bongo bonnen voor een dag vol actie. Enkele voorbeelden van bonnen die je in deze categorie vindt, zijn bonnen voor quadrijden, een slipcursus, kitesurfing en karting.
  • Specials: in deze categorie vind je een groot aantal overige Bongo bonnen, zoals Bongo bonnen voor een dagje weg met de familie.

In totaal biedt Bongo 10.000 verschillende Bongo bonnen aan, dus er is altijd wel een bon in het aanbod te vinden dat bij jou past.

Het inleveren van cadeaubonnen bij Bongo

Omdat je een belevenis hebt gekregen en deze belevenis niet bij Bongo zelf inlevert maar bij een ander bedrijf, werkt het inleveren van cadeaubonnen van Bongo iets anders dan bij andere aanbieders van cadeaukaarten. Om jouw Bongo bon in te leveren, moet je drie stappen volgen:

  1. Vul het nummer van jouw Bongo cadeaukaart in op de website van Bongo.
  2. Ontdek de mogelijkheden van jouw Bongo cadeaukaart.
  3. Kies welke belevenis je wil kopen met jouw Bongo cadeaukaart en lever jouw cadeaubon direct in.

bongo online bestellen

Het is belangrijk om te weten dat je jouw Bongo cadeaukaart altijd in kan wisselen voor een andere Bongo cadeaubon (van dezelfde waarde of minder). Ben je niet blij met de cadeaubon die je hebt gekregen, dan kun je dus een andere kadokaart van Bongo krijgen. Ook is het belangrijk om te weten dat je jouw cadeaubon altijd moet activeren via de website van Bongo. Heb je een Bongo cadeaukaart gekregen, dan is deze kadokaart maximaal twee jaar geldig.