Bol.com Cadeaubon

cadeaukaart bol.comBij het aanschaffen van een cadeaubon bij Bol.com kun niet alleen de waarde van de cadeaubon bepalen, maar kun je ook zelf een ontwerp voor de cadeaukaart kiezen. Zo is er onder andere een cadeaukaart voor een verjaardag, maar kun je ook een cadeaukaart voor de feestdagen of een cadeaukaart met een bedankje aanschaffen. En wil je iemand verrassen met een cadeaukaart voor e-books? Dan is hier een speciale cadeaukaart voor bij Bol.com. Koop je de cadeaukaart e-books, dan kan de persoon die jouw cadeaukaart krijgt het bedrag op de kaart aan e-books van Bol.com besteden. Op de website van Bol.com staat een productcategorie met de naam ‘cadeaubonnen’. Ga je naar deze productcategorie, dan kun je cadeaubonnen van Bol.com aanschaffen. Bij het aanschaffen van cadeaubonnen voor deze webwinkel, kun je zelf kiezen welke waarde jouw cadeaukaart moet krijgen. Bij het bepalen van de waarde, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een waarde van 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro, 50 euro, 75 euro en 100 euro.

bol.com cadeaukaart online bestellen

Over Bol.com

Bol.com is een populaire webwinkel die vele verschillende producten verkoopt. Het bedrijf begon ooit als webwinkel met alleen boeken, maar breidde het assortiment enkele jaren geleden uit met tweedehands boeken en heeft nu ook allerlei andere artikelen aan het online aanbod toegevoegd. Welke producten je precies in het aanbod van Bol.com vindt en hoe je deze producten aan kunt schaffen met een cadeaukaart, lees je op deze pagina. Ook lees je hoe je een cadeaubon van Bol.com kunt kopen, zodat je iemand anders de mogelijkheid kunt geven om lekker online te winkelen bij Bol.com.

Het aanbod van Bol.com

Zoals al eerder vermeld, begon Bol.com vele jaren geleden als webwinkel met (nieuwe) boeken. Toen de webwinkel begon te groeien, besloot Bol.com ook tweedehands boeken van particuliere verkopers aan het aanbod toe te voegen net als Amazon. Ook dit was een goede stap, waardoor de webwinkel nog succesvoller werd en het aanbod nog verder werd uitgebreid. Kijk je nu in het aanbod van Bol.com, dan kun je jouw favoriete producten zoeken in de volgende productcategorieën:

 • Boeken
 • Muziek, films & games.
 • Computer & elektronica.
 • Speelgoed.
 • Baby & kind.
 • Mooi & gezond.
 • Sieraden & accessoires.
 • Sport & vrije tijd.
 • Wonen & koken.
 • Tuin & klussen.
 • Dier.
 • Cadeaubonnen.

En wil je zo veel mogelijk geld besparen bij het online winkelen bij Bol.com? Dan kun je in de categorie ‘aanbiedingen’ zoeken naar jouw favoriete producten met gereduceerde prijzen. De aanbiedingen van Bol.com staan ook verspreid in de andere productcategorieën, maar in de productcategorie ‘aanbiedingen’ worden alle acties verzameld.

Andere cadeaubonnen van Bol.com

Naast de standaard cadeaubonnen van Bol.com, biedt deze webwinkel ook nog andere cadeaubonnen aan. De overige cadeaubonnen die je bij Bol.com kunt aanschaffen, zijn de volgende:

Zoals je ziet, kun je bij Bol.com dus ook cadeaukaarten van andere winkels aanschaffen.

bol.com cadeaukaart online bestellen

Het inleveren van cadeaubonnen bij Bol.com

Omdat Bol.com alleen actief is als webwinkel en geen fysieke winkels heeft, kun je de cadeaubonnen van dit bedrijf alleen online besteden. Je gaat online op zoek naar een product dat jij leuk vindt, je bestelt dit product en betaalt het product in kwestie met de kadokaart die je hebt gekregen. Heb je niet voldoende saldo op de cadeaukaart, dan kun je het resterende bedrag met een andere betaalmethode betalen. Heb je nog geld over op de cadeaukaart, dan kun je jouw cadeaubon van Bol.com later nog eens gebruiken. Ben je benieuwd welk saldo je nog op jouw kadokaart hebt staan na het plaatsen van een bestelling, dan kun je het 19-cijferige cadeaubonnummer op de website van Bol.com invullen om jouw saldo te controleren.

Heb je een andere cadeaubon gekregen, zoals een kadokaart van de Bijenkorf, dan kun je jouw cadeaukaart inleveren bij de fysieke en/of online shop van dit betreffende bedrijf. 

Bol.com Cadeaubon: Zelf de waarde bepalen.

Je bent zelf vrij om de waarde van de Bol.com Cadeaukaart te bepalen. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in diverse bedragen: bijvoorbeeld 10 euro of 150 euro. Bovendien kan het saldo in delen worden uitgegeven. Waar kun je de Bol.com Cadeaukaart inleveren? Op de Bol.com cadeaukaart staat een code die op de site tijdens het betaalproces gebruikt kan worden. Het bedrag van de cadeaukaart geldt als korting op de aankoop. Het bestelproces gaat als volgt: stel het gewenste bedrag vast en vul jouw gegevens in of die van degene voor wie het cadeau is bedoeld. Snel, eenvoudig en niemand hoeft er de deur voor uit! Hier maak je iemand er gegarandeerd blij mee. Met deze giftcard kan de ontvanger winkelen in misschien wel de grootste online webshop van Nederland. Bij Bol.com is het assortiment overweldigend groot. Van babykleding tot e-readers en van make-up tot trampolines. Bij Bol.com hebben ze het! Daarom is de Bol.com cadeaukaart altijd een geschikt cadeau voor mensen van alle leeftijden!