Boekenbon

boekenbon kopenDe Boekenbon is een cadeaukaart die je kunt besteden bij het aanschaffen van een boek naar keuze. Je kunt de bon online aanschaffen, maar het in de winkel bestellen van de Boekenbon is tevens mogelijk. Wil je meer weten over de Boekenbon, bijvoorbeeld omdat je deze bon cadeau hebt gekregen of omdat je de bon juist wil aanschaffen om zelf cadeau te doen? Lees dan meer over de Boekenbon op deze pagina en je weet precies wat deze cadeaubon precies inhoudt.

boekenbon online bestellen

Het aanschaffen van de Boekenbon

Je kunt de Boekenbon online aanschaffen, maar je kunt de Boekenbon ook in een aangesloten winkel kopen. Om de bon online aan te schaffen, volg je de volgende stappen:

  1. Je selecteert de gewenste waarde van de Boekenbon.
  2. Je ontwerpt jouw persoonlijke wenskaart door een vast design van de Boekenbon te kiezen of door zelf een design te maken.
  3. Je bestelt en betaalt de Boekenbon en jouw bon wordt zo snel mogelijk naar je woonadres gestuurd.

Wil je de bon in de winkel bestellen, dan wordt aangeraden om eerst te achterhalen waar je de bon allemaal kunt kopen. Op de website van de Boekenbon vind je een overzicht van de verkooppunten van de bon, ofwel van de winkels waar je de Boekenbon aan kunt schaffen. Heb je een winkel in de buurt gevonden, dan ga je naar deze winkel toe om een Boekenbon met een waarde en een design naar keuze aan te schaffen. Zijn er geen verkooppunten van de bon bij jou in de buurt, dan kun je er ook voor kiezen om de bon online aan te schaffen.

Verschillende soorten Boekenbonnen

Er zijn verschillende soorten Boekenbonnen die je online en bij diverse verkooppunten kunt bestellen. Niet alle verkooppunten bieden alle Boekenbonnen aan, maar online heb je in ieder geval de keuze uit de volgende Boekenbonnen:

  • De standaard Boekenbon.
  • De Boekenbon met wenskaart.
  • De Digitale Boekenbon.
  • De Boekenbon met wijn.

De meeste boekhandels die de kadokaart verkopen, bieden enkel de standaard Boekenbon aan. Wil je een andere Boekenbon, dan wordt aangeraden om deze kadokaart online aan te schaffen of op zoek te gaan naar een verkooppunt die jouw gewenste Boekenbon wel verkoopt.

boekenbon online bestellen

Besteden van de Boekenbon

De Boekenbon kan ingeleverd worden bij het aanschaffen van verschillende soorten boeken bij diverse boekhandels in Nederland. Om erachter te komen bij welke boekhandels je jouw Boekenbon in kunt leveren, heeft de organisatie achter de Boekenbon een eenvoudige tool ontwikkeld op de website. Je vult in waar je woont of waar je de bon in wil leveren en de website gaat op zoek naar aangesloten boekenwinkels waar je jouw kadokaart kunt inleveren bij het aanschaffen van een boek. Sommige boekenbonnen zijn tevens online te besteden, maar dit is niet het geval bij alle Boekenbonnen die uitgegeven zijn. Wil je weten of jouw Boekenbon online te gebruiken is, dan wordt aangeraden om de algemeen voorwaarden op de achterzijde van de bon door te lezen.