Blokker Cadeaukaart

giftcard blokker.nlWie op zoek is naar een leuk cadeau, kan een cadeaubon van Blokker aanschaffen. In tegenstelling tot wat veel andere winkels doen, kun je de cadeaubon van Blokker enkel aanschaffen in de fysieke winkels van het bedrijf en is het niet mogelijk om de kadokaart online te kopen. Bij het aanschaffen van een kadokaart in één van de winkels van Blokker, kun je zelf kiezen hoeveel saldo je op deze cadeaubon zet. Het online aanschaffen van een cadeaubon van Blokker is niet mogelijk, maar je kunt online wel controleren hoeveel saldo er nog op de cadeaubon van Blokker staat. Maak gebruik van de saldochecker op de website van Blokker en je ziet precies hoeveel geld je op jouw cadeaubon hebt staan.

blokker giftcard online bestellen

Over Blokker

Blokker is een Nederlandse winkelketen die tientallen winkels in het gehele land heeft en bovendien een uitgebreide online shop aanbiedt. Het bedrijf wordt ook wel de huishoudspecialist van Nederland genoemd. Hierdoor denk je misschien dat de winkel alleen huishoudelijke producten verkoopt, maar dit is zeker niet waar. Welke producten je nog meer in het aanbod van Blokker vindt, lees je in onderstaande alinea. Heb je een cadeaukaart van Blokker gekregen of wil je een cadeaukaart van Blokker cadeau geven aan iemand anders? Lees dan alles over de cadeaubonnen van Blokker op deze pagina en je weet precies waar je aan toe bent als je een Blokker cadeaukaart hebt gekregen of als je deze cadeaubon wil kopen.

Het aanbod van Blokker

Blokker heeft een groot aanbod met huishoudelijke artikelen, gadgets en woonaccessoires. De producten die je in het aanbod van Blokker vindt, zijn onderverdeeld in de volgende productcategorieën:

  • Huishoudelijk & schoonmaak.
  • Koken & tafelen.
  • Persoonlijke verzorging.
  • Beeld, geluid & foto.
  • Wonen & vrije tijd.
  • Tuin.

En zoek je interessante aanbiedingen op de webwinkel van Blokker? Dan kun je naar de productcategorie ‘opruiming!’ navigeren, want hier vind je een groot aantal producten met gereduceerde prijzen. Deze producten staan ook tussen de andere producten in het standaard aanbod van Blokker, maar worden onder de categorie ‘opruiming!’ bij elkaar gezet.

blokker cadeaucard online bestellen

Het inleveren van cadeaubonnen bij Blokker

Je kunt de cadeaubonnen van Blokker niet online aanschaffen, maar je kunt jouw cadeaukaart van dit bedrijf wel in de webwinkel besteden. Heb je een cadeaukaart van Blokker gekregen, dan kun je dus zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel van de huishoudspecialist terecht om jouw cadeaubon te besteden.

Het enige nadeel van de cadeaubonnen van Blokker, is dat het bedrag van deze cadeaubon altijd in één keer moet besteden. Waar je bij andere winkels de mogelijkheid hebt om een deel van het saldo op de cadeaukaart te laten staan, is dit bij Blokker niet mogelijk. Dit betekent dat als je een cadeaukaart van 20 euro hebt gekregen, je dit saldo van 20 euro altijd in één keer uit moet geven. Wel is het mogelijk om meerdere producten van het saldo van 20 euro te kopen. Heb je allemaal cadeaus van kleinere waarde, dan kun je deze dus wel tegelijkertijd met jouw kadokaart van Blokker kopen om het gehele saldo in één keer te besteden.