Bever Cadeaubon

cadeaubon bever.nlBever biedt twee soorten cadeaubonnen aan, namelijk de standaard cadeaubon van Bever en de digitale cadeaubon van het bedrijf. De standaard cadeaubon van Bever kan zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel van het bedrijf worden aangeschaft en kan ook zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel worden gebruikt. Bij het aanschaffen van een standaard cadeaubon bij Bever, kun je zelf de waarde van de cadeaubon bepalen. Hierbij heb je wel te maken met een minimaal bedrag van 5 euro en een maximaal bedrag van 1000 euro, maar alle bedragen tussen deze grenzen kunnen op de kaart gezet worden.

De Bever digitale cadeaubon is net iets anders dan de standaard cadeaubon van Bever, want deze bon krijg je direct na het bestellen in je mailbox. Dit betekent niet dat de bon enkel te besteden is in de webwinkel van Bever, maar wel dat je de bon sneller ontvangt na het bestellen. Omdat je de bon meteen in je mailbox krijgt, is deze bon erg geschikt als last minute cadeau. Bij het bepalen van de waarde van de digitale cadeaubon van Bever, kun je kiezen voor een waarde van tussen de 1 euro (minimale waarde) en 1000 euro (maximale waarde).

bever cadeaubon online bestellen

Over Bever Cadeaubon

Bever is een populaire winkel met het grootste outdoor assortiment van Nederland. Het bedrijf heeft diverse fysieke winkels in grote steden van ons land, maar heeft ook een populaire webwinkel met een groot aanbod outdoor producten. Denk hierbij aan dikke jassen, maar ook aan tenten en accessoires voor kamperen.

Voor liefhebbers van outdoor producten, is de Bever cadeaubon ontwikkeld. Wil je meer weten over deze cadeaubon, bijvoorbeeld omdat je de bon hebt gekregen of omdat je de bon aan iemand cadeau wil geven? Lees dan meer over de Bever cadeaubon op deze pagina.

Het aanbod van Bever.nl

Je gebruikt de Bever cadeaubon om een product in het aanbod van Bever (voor een deel) te bekostigen. Omdat het aanbod outdoor producten van Bever zo groot is, is het totale aanbod van de winkel onderverdeeld in diverse productcategorieën. De productcategorieën die je in het aanbod van Bever kunt vinden, zijn de volgende:

  • Dames.
  • Heren.
  • Kids.
  • Uitrusting.
  • Wintersport.
  • Kamperen.
  • Wandelen.
  • Activiteiten.

Zoek je een warme jas, wil je een professionele uitrusting voor een outdoor sport aanschaffen of ga je skiën en heb je nieuwe ski’s nodig, dan kun je jouw cadeaubon van Bever gebruiken om jouw product naar keuze (voor een deel van het bedrag) te bekostigen.

bever cadeaubon online bestellen

Het inleveren van cadeaubonnen bij Bever

De cadeaubonnen van Bever zijn zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel van het bedrijf te besteden. De bonnen zijn onbeperkt geldig, dus je hoeft de waarde van de bon niet snel uit te geven. Om de waarde van de bon te controleren, kun je een medewerker in de winkel aanspreken of kun je de waarde van de bon online controleren op de website van Bever.