BCC Cadeaubon

cadeaukaart bcc kopenJe kunt de BCC cadeaukaart aanschaffen in alle winkels van de elektronicaketen. De kaart is verkrijgbaar in iedere gewenste waarde tussen de 10 euro en de 150 euro en kan door de ontvanger van de cadeaukaart gebruikt worden als betaalmiddel in alle BCC vestigingen in heel Nederland. Tot slot kun je de cadeaukaart ook aanschaffen bij een Albert Heijn vestiging, want bij deze supermarktketen wordt de cadeaukaart tevens aangeboden. Uiteraard is het mogelijk om de BCC cadeaubon online te kopen, klik daarvoor op de onderstaande link naar de webshop.

bcc cadeaubon online bestellen

Cadeaubonnen van BCC

Wil je een ander soort cadeaubon aanschaffen, dan ben je bij BCC tevens aan het juiste adres. Naast de BCC cadeaukaart die je in de winkels van het bedrijf kunt gebruiken, biedt BCC namelijk ook diverse andere cadeaukaarten aan. Deze kaarten gebruik je niet bij BCC, maar koop je bij de elektronicaketen om bij een derde partij in te leveren.

Over BCC.nl

BCC is een winkelketen waar je terecht kunt voor de aanschaf van verschillende soorten elektronicaproducten. Denk hierbij aan huishoudelijke producten, maar ook aan verschillende soorten gadgets. BCC bestaat al enkele jaren en is voornamelijk populair geworden door de laagste prijsgarantie die het bedrijf hanteert. BCC is na Bol.com en Media Markt de grootste elektronica keten van Nederland. Als één van de eerste winkels in ons land beloofde BCC klanten terug te betalen als zij hetzelfde product bij een concurrent van BCC voor een lagere prijs konden kopen, waardoor BCC altijd de goedkoopste aanbieder op de markt is.

Eén van de betaalmogelijkheden die BCC hanteert, is de BCC cadeaubon. Wil je meer weten over deze cadeaubon, bijvoorbeeld omdat je de bon hebt gekregen of omdat je de bon aan iemand anders wil geven? Lees dan meer over deze kadokaart op deze pagina.

Het aanbod van BCC

Met de kadokaart van BCC kun je alle producten in het aanbod van de elektronicaketen bekostigen. Omdat het aanbod van BCC zo groot is, zijn de vele producten in het aanbod onderverdeeld in de volgende productcategorieën:

  • Huishouden.
  • Keuken.
  • Inbouwapparatuur.
  • Beeld en geluid.
  • Foto en video.
  • Computer.
  • Persoonlijke verzorging.
  • Navigatie en telefoon.
  • Accessoires.

Wil je een nieuwe blender kopen, zoek je een goede muziekbox of ben je op zoek naar een nieuw elektrisch scheerapparaat, dan kun je jouw nieuwe product naar keuze (deels) met de BCC cadeaubon betalen.

bcc cadeaubon online bestellen

Het inleveren van cadeaubonnen bij BCC

De BCC cadeaukaart is op dit moment enkel te gebruiken in de fysieke winkels van het bedrijf. Of het in de toekomst wel mogelijk is om online te winkelen met de cadeaukaart van BCC, is nog niet duidelijk. Het saldo op de kaart kan zowel in één keer als in delen besteed worden.

Wil je het saldo op jouw BCC kadokaart achterhalen, dan zijn er twee manieren om de waarde van de kaart te controleren. Ten eerste kun je het saldo op de kaart laten controleren door een medewerker van BCC in een fysieke winkel van het bedrijf, maar ten tweede is het tevens mogelijk om het saldo op de kaart zelf te controleren op de website van de elektronicaketen.