Bart Smit Cadeaubon

cadeaukaart bart smitBart Smit biedt verschillende soorten cadeaubonnen aan. Je kunt de cadeaubonnen van Bart Smit aanschaffen in één van de fysieke winkels van het bedrijf, maar je kunt de cadeaubonnen ook eenvoudig online aanschaffen en direct betalen. Bij het aanschaffen van een cadeaubon van Bart Smit, heb je de keuze uit verschillende waardes of saldo’s. Zo kun je een cadeaukaart aanschaffen met een waarde van 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 20 euro, 25 euro en 50 euro. Wil je een kadokaart met een hogere waarde dan de maximale waarde van 50 euro, dan kun je meerdere cadeaubonnen aanschaffen om jouw gewenste waarde te behalen.

Alle cadeaukaarten van Bart Smit hebben hetzelfde design, dus afgezien van de waarde van de cadeaubon maakt het niet uit welke cadeaubon van Bart Smit je bestelt.

bart smit cadeaubon online bestellen

Update: In juni 2016 heeft Bart Smit aangekondigd op termijn op te gaan in Intertoys. De cadeaubonnen van Bart Smit blijven gewoon geldig en te besteden bij Intertoys.
bart smit cadeaubon geldig bij intertoys

Over Bart Smit

Bart Smit is een speelgoedwinkel die je zowel in Nederland als in België tegen kunt komen. De winkel is groot geworden door de grote hoeveelheid speelgoed in het aanbod, maar ook door het grote aanbod gameconsoles en bijbehorende games die Bart Smit aanbiedt. Heb je een cadeaubon van Bart Smit gekregen en wil je meer weten over het besteden van deze cadeaubon? Lees dan op deze pagina welke producten je in het aanbod van Bart Smit vindt (en waar je jouw cadeaubon aan uit kunt geven) en hoe je jouw cadeaubon kunt besteden. Ben je van plan om een cadeaubon te kopen, dan lees je op deze pagina hoe je een cadeaubon kunt aanschaffen en welke verschillende soorten cadeaubonnen er allemaal zijn.

Het aanbod van Bart Smit

Omdat Bart Smit een groot aanbod met verschillende soorten producten heeft, worden de producten onderverdeeld in verschillende productcategorieën. De productcategorieën die je in de winkels en webwinkel van Bart Smit tegenkomt, zijn de volgende:

  • Speelgoed.
  • Games.
  • Films.
  • Electronics.
  • Baby & peuter.
  • Boeken.
  • Spellen & puzzels.
  • Hobby & creatief.
  • Buitenspeelgoed.

Je bent bij Bart Smit dus niet alleen aan het juiste adres voor speelgoed, maar ook voor producten als games, films en elektronica. En omdat Bart Smit een groot aanbod per productcategorie heeft, is de kans groot dat je jouw favoriete product bij deze aanbieder vindt.

bart smit giftcard online bestellen

Het inleveren van cadeaubonnen bij Bart Smit

Heb je een cadeaubon van Bart Smit gekregen? En vraag je je af hoe je deze cadeaubon kan besteden? Dan kun je deze kadokaart zowel in de fysieke winkels als in de webwinkel van Bart Smit inleveren. En omdat Bart Smit actief is in Nederland en in België en voor beide landen dezelfde cadeaukaarten hanteert, kun je jouw cadeaukaart in beide landen besteden.

Je kunt zelf kiezen of je jouw kadokaart van Bart Smit in één keer uitgeeft, of liever in delen besteedt. Heb je niet voldoende saldo op de kaart staan om de volledige prijs van een product te betalen, dan kun je het overige bedrag van het product in kwestie op verschillende manieren betalen. Heb je juist geld over op jouw cadeaukaart na het doen van een aankoop, dan kun je dit bedrag later nog eens besteden in de fysieke winkels of webwinkel van Bart Smit.