Amazon cadeaubon

Amazon heeft een ruime keuze aan cadeaubonnen. Als je een Amazon cadeaukaart wil kopen ben je hier op het juiste adres! Je kan Amazon cadeaubonnen kopen van 10, 20, of 50 euro. Maar het mooiste van de Amazon-cadeaubon is dat je zelf de hoogte kan bepalen. Hierdoor kan je altijd een cadeuabon vinden voor het juiste bedrag! Cadeaubonnen van Amazon ontvang je eenvoudig per mail. Je kan kiezen voor verschillende soorten cadeaubonnen zoals verjaardag, sinterklaas, kerst of een algemene Amazon bon.

amazon webshop cadeaukaart

Amazon cadeaukaart

Amazon is een online warenhuis waar je eigenlijk alles kan kopen. Alhoewel Amazon.nl pas recentelijk gelanceerd is bestaat deze webwinkel al veel langer. Sterker nog: Amazon is de grootste webshop van Amerika! Hierdoor is ook het assortiment dat je kan aanschaffen met een Amazon cadeaubon enorm. Van wasmachine tot stofzuiger en van leesboek tot mobiele telefoon: je vindt het allemaal bij Amazon! Wat dat betreft lijkt Amazon qua winkel erg op Bol.com. Amazon is weliswaar een internationale webshop, de levering is super snel. Een groot deel van het assortiment wordt vanuit Nederland verzonden. De cadeaubonnen worden per mail verstuurd waardoor je ze direct ontvangt.

Hoe Amazon cadeaubon besteden?

Het besteden van je Amazon cadeaubon is zeer eenvoudig. Dit doe je door de cadeauboncode toe te voegen aan je Amazon account.

Het is belangrijk dat je het nummer dat op de cadeaukaart staat bijdehand hebt. Ga op zoek naar de cadeauboncode. Deze is terug te vinden in je e-mail of op de cadeaubon zelf. De handigste methode is om deze cadeaubon aan je amazon account toe te voegen. Dit doe je door in te loggen op je Amazon account. Hier kan je klikken op de knop “cadeaubonnen – saldo bekijken of cadeaubon inwisselen”. Voer hier de gevraagde gegevens in en het bedrag wordt toegevoegd aan jouw Amazon account.

hoe amazon cadeaubon inwisselen

Op het moment dat je vervolgens iets koopt op Amazon kan je dit vanuit je cadeaubon tegoed doen. Dit kan zowel op de website als in de Amazon app. Je kan de betaling laten toepassen op je saldo. Indien je het saldo van de cadeaukaart niet volledig verbruikt dan blijft dat in je account staan. Bij de volgende bestelling kan je dit gebruiken zonder opnieuw de cadeauboncode in te voeren.