Cadeau secretaressedag

Als manager heb je een druk bestaan, ga je van afspraak naar afspraak. Een goede secretaresse is van essentieel belang, elke manager zal dat beamen. Kortom, de secretaresse is dé drijvende kracht voor elke manager. Hoe zet jij haar dit jaar in het zonnetje? Zes opties als cadeautip voor secretaressedag:

 1. Wéér bloemen?
  Bloemen liggen voor de hand en doen het altijd goed. Bloemen zijn daarom een veilige keuze. Wil je als manager laten zien dat je meer weet van de interesses van je secretaresse? Kies dan voor een ander cadeau voor secretaressedag of een bloemetje gecombineerd met een ander secretaressedagcadeau.
 2. Wijn en delicatessen
  Moet je als leidinggevende alcohol geven? Als je vindt dat het moet kunnen komt de volgende vraag: houdt je secretaresse van wit, rood of rosé? Een goede wijn komt niet alleen. Een combinatie met een cadeaupakket met delicatessen zoals een heerlijke kaasplank of charcuterie is ook een optie.
 3. Parfum
  Parfum is een zeer persoonlijke keuze. Durf jij het aan?
 4. Persoonlijk cadeau
  Erg leuk om te geven, en succes verzekerd? Tja… dat is wel een risico. Natuurlijk krijg je altijd een lieve glimlach van je secretaresse, maar je kan de plank volledig misslaan. Daarom alleen aan te raden als je erg heel zeker van je zaak bent.
 5. Cadeaubon secretaressedag
  Er zijn veel cadeaubonnen op de markt en wellicht niet het meest leuke cadeau om te geven aan je secretaresse, maar ze kan wel zelf iets leuks uitzoeken… Tenminste als je de juiste cadeaubon kiest!

Een gedachte over “Cadeau secretaressedag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *