Bloemen van Frederique’s Choice – Cadeaubon

Bloemen van Frederique’s Choice met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Wat gaat er boven de geur van versgesneden rozen, tulpen, seringen……? Een zachtzoete tinteling in de neus die met de ogen dicht herinneringen aan het paradijs oproept. Maak een keus uit de mogelijkheden van het seizoen en het boeket wordt bij je bezorgd. Alles rechtstreeks van de kweker. Dus verser en geuriger kan alleen, als je ze zelf gaat kweken.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Gouden Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Bloemen van Frederique's Choice

Wat gaat er boven de geur van versgesneden rozen, tulpen, seringen......? Een zachtzoete tinteling in de neus die met de ogen dicht herinneringen aan het paradijs oproept. Maak een keus uit de mogelijkheden van het seizoen en het boeket wordt bij je bezorgd. Alles rechtstreeks van de kweker. Dus verser en geuriger kan alleen, als je ze zelf gaat kweken.