Beauty Cadeau €24.99

Beauty Cadeau
Koop nu een bij Beauty Cadeau cadeaubon bij Greetz.nl voor €24.99. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Met deze cadeaubon geef je iemand een heerlijke schoonheidsbehandeling, middagje ontspanning, dagje sauna cadeau of een shoptegoed bij een van de aangesloten beautywinkels cadeau. De ontvanger mag zelf een van de heerlijke relax momenten uitkiezen van deze bon. Of hij of zij nu graag naar de zonnebank gaat, naar het zwembad of heerlijke beauty producten wilt shoppen, met de Beauty Cadeaukaart weet je zeker dat iemand volop geniet van je cadeau. Met een aanbod van meer dan 600 locaties, van een spa tot make-up, geef je met deze cadeaubon een heerlijk verwen of relax moment binnen- of buitenshuis. Dat wordt genieten! Beauty Cadeaukaart Waarde van de bon: €25;- Kan in delen besteed worden bij één of meerdere van de aangesloten locaties Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,95 De cadeaubon is 2 jaar geldig Over BeautyCadeau: Met een aanbod van meer dan 600 locaties, van spa tot make-up, geeft BeautyCadeau een ruime keuze voor een heerlijk verwen of relax moment binnen- of buitenshuis. Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer gebruikt te worden. De ontvanger kan dus meerdere keren van BeautyCadeau genieten! Benieuwd welke locaties aangesloten zijn bij BeautyCadeau? Zoek jouw ideale locatie op beautycadeau.nl Toch op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk alle wellness en beauty cadeaubonnen.

Beauty Cadeau

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €24.99! Is de Beauty Cadeau niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!