? 50,- VISA Cadeaukaart kopen

Koop nu een ? 50,- VISA Cadeaukaart bij Primera.nl. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Koop nu de VISA Prepaid Cadeaukaart; een anonieme prepaid kaart voor jezelf of als geschenk. De cadeaukaart is wereldwijd bij miljoenen locaties te besteden, overal waar VISA wordt geaccepteerd. De cadeaukaart is te gebruiken voor zowel online en offline betalingen, en biedt de veiligheid en voordelen van een creditcard. Het perfecte cadeau kiezen is nog nooit zo makkelijk geweest!

De Prepaid Cadeaukaart heeft een vaste waarde van ?50, en de ontvanger van de kaart kiest zelf waar en waaraan de cadeaukaart wordt besteed! De kaart is overal in te leveren waar VISA als betaalmiddel wordt geaccepteerd.

De Cadeaukaart is anoniem, maar dient online geregistreerd te worden door de kaarthouder om een online betaling te kunnen doen. Door registratie heeft de kaarthouder ook altijd inzicht in de transacties en kaartsaldo van de prepaid cadeaukaart.

Voor aanschaf van de VISA Prepaid cadeaukaart wordt een activatiebedrag van ?4,95 gerekend welke geen onderdeel vormt van het te besteden tegoed. Deze kosten worden gerekend omdat gebruik wordt gemaakt van het VISA netwerk, waarmee wij de veiligheid en het gemak van uw betaling kunnen garanderen.

Een cadeaukaart van VISA wordt altijd goed ontvangen! Koop veilig en vertrouwd online bij Primera. De leukste cadeaubonnen vindt je bij Primera. Voor elke gelegenheid het juiste geschenk.

? 50,- VISA Cadeaukaart

? 50,- VISA Cadeaukaart